30 / 06 / 2024

istanbul 5 milyon fidan kampanyası

istanbul 5 milyon fidan kampanyası

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başkan Kadir Topbaş; Çatalca, Durusu, Sultanbeyli ve Pendik 'te 400 bin fidan dikimi projesi kapsamında düzenlenen törende ağaç dikimini başlattılar.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 1.5 milyon konut riskli! 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor...

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul'da 1.5 milyon konutun da riskli olduğunu ve 600 bin konutun bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. 

İstanbul’da yabancı sayısı 10 kat arttı! Megakentte 2.5 milyon yabancı yaşıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSKİ’nin su tüketim verilerine göre kentte yaklaşık 2.5 milyon yabancı yaşadığını duyurdu. İşte detaylar...

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

İstanbul'daki 1.5 milyon konut nereye taşınacak? Bakan Kurum tek tek açıkladı! 

İstanbul'da taşınacak olan 1.5 milyon konuta ilişkin önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 binini Anadolu yakasında, 500 binini Avrupa yakasında, 500 binini de olduğu yerde yapacaklarını söyledi.

İstanbul'da ikamet edenler dikkat! Bu haber 1.5 milyon evi ilgilendiriyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da şehir içi olmak züeere 1,5 milyon riskli konutu, Anadolu ve Avrupa yakasında tespit ettikleri 2 rezerv bölgeye taşıyacaklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Türkiye hamsi ihracatından 8 ayda tam 7,5 milyon dolar kazandı! İşte İstanbul balık hali 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye'den yılın ocak-ağustos ayları arasında 1343 tonluk hamsi ihracatı gerçekleşti. 2022 yılının başından bu yana hamsi ihracatından 8 ayda tam 7,5 milyon dolar kazanıldı. İşte, Balık hali 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

İstanbul'daki 1.5 milyon konut riskli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, geçen hafta TBMM Deprem Araştırma Komisyonu'nda yaptığı sunumda depremde riskli olan binalara ilişkin açıklamalarda bulundu. "İstanbul'umuzda da riskli 1,5 milyon konut var" diyen Kurum, bunların 300 bininin acil olarak dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Kanal İstanbul ile İstanbul'un nüfusu 5 milyon artacak!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kanal İstanbul ile ilgili, projenin yapılması halinde İstanbul'a ilave 5 milyon nüfusun geleceğini ifade etti...

İstanbul'da 2,5 milyon kişi evsiz ve susuz kalabilir!

Deprem sonrasında yaşanabilecek su sıkıntısına dikkat çeken Su politikaları uzmanı Dursun Yıldız, “Deprem sonrasında 2.5 milyon insan evsiz ve susuz kalma tehlikesiyle karşı karşıya. İstanbul’daki su kaynaklarının, arıtma tesislerinin 3/2’si zarar görecek" dedi...

Avrupa'dan İstanbul metrosuna 97.5 milyon Euro kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, İstanbul Asya kıtası metro hattının genişletilmesi için 97.5 milyon Euro sendikasyon kredisi sağlayacak.

Galataport İstanbul'a 2.5 milyon turist getirecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Galataport projesiyle İstanbul'da, 500 bini personel olmak üzere 2.5 milyon turistin gelmesini hedeflediklerini söyledi.

istanbul 5 milyon fidan kampanyası Haberi

istanbul 5 milyon fidan kampanyası


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş; Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Anadolu aslanları İşadamları Derneği (ASKON)işbirliğiyle Çatalca, Durusu, Sultanbeyli, Pendik'te 400 bin fidan dikimi projesi kapsamında Pendik'te düzenlenen törene katıldı.


Başbakan Erdoğan ve Başkan Kadir Topbaş, törende Milli İradeye Saygı adı verilen ladin ağıcına ilk toprağı attı, can suyunu verdi. Ağaçların dikildiği alana, Kronik Solunum Yolu Hastalıklarına Karşı Küresel İşbirliği anlamına gelen GARD Ormanı adı verildi. Erdoğan, ASKON'un kampanyasına destek veren kuruluşların temsilcilerine plaket verdi. Törende İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca de katıldı.


Ağaç dikimi öncesinde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dikilecek bu fidanların İstanbul'un muhteşem yeşil görüntüsünü daha da zenginleştireceğine, daha da güzelleştireceğine inandığını belirterek, “Bu...