18 / 05 / 2024

istanbul 6 şubat elektrik kesintisi son durum

istanbul 6 şubat elektrik kesintisi son durum

İstanbul'un bazı semtlerinde elektik kesintisi olacak. Beykoz, Pendik ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 6 Şubat'ta elektrik verilemeyecek...

İTO açıkladı! İstanbul'da şubat ayı zam şampiyonu belli oldu...

İstanbul'da, şubat ayında fiyatı bir önceki aya oranla en çok yükselen ürün karnabahar, en çok düşen ürün ise şehirler arası otobüs bileti olduğu kaydedildi. 

Yunan deprem uzmanından İstanbul açıklaması: İstanbul'da büyük bir deprem beklediğimiz kesin!

6 Şubat depremlerinin yaraları sarılırken, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündeme geliyor. Yunan deprem uzmanı, İstanbul'da büyük bir deprem beklendiğinin kesin olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

6 Şubat depremleri davasında ilk karar çıktı! 

Kahramanmaraş'ta yaşanan 6 Şubat depremlerinde yıkılan binaların sorumluları hakkında açılan davalarda ilk karar Şanlıurfa'da verildiği açıklandı. Şehirde 34 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin de yaralandığı apartmanın müteahhidine 18 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildiği duyuruldu. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerekiyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden sonra kentsel dönüşüm konusu da milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerektiğini açıkladı...

İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekiliyor! 926 konut sahibini buluyor!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'nin yıl dönümünde, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm temel atma ve kura çekim törenine katıldı.

Elinde dolar olanlara müjde! Dolar zirveden inmiyor! 6 Şubat 2024 dolar/TL kuru ne kadar oldu?

Dolar kuru haftanın ikinci işlem gününde yine rekor tazeledi. Dolar kuru zirveden inmiyor. Bugün dolar ne kadar oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç lira? 6 Şubat 2024 dolar kuru...

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, tam altın bugün ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Ons altın bugün 2025 dolardan işlem görüyor. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Büyük İstanbul depremi için 3-4 senemiz kaldı!

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan asrın felaketinin üzerinden tam 1 sene geçmişken, büyük yıkımın beklendiği İstanbul depremi de gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul depremi ile ilgili konuştu ve deprem açısından riskli olan diğer illeri de açıkladı. 

6 Şubat depremlerinin denetçileri kağıt üzerinde!

Tüm Türkiye'yi derinden yaralayan ve 50 binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan 6 Şubat depremlerinin üstünden 1 sene geçmesine rağmen, ne yaşanılan acı ne de skandallar bitiyor. 

The Guardian, 6 Şubat'ı manşetine taşıdı: Depremzedelerin parası yeni evlere yetecek mi?

İngiliz The Guardian gazetesi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlere manşetinde yer verdi. Gazete, özellikle Hatay'da yeni yapılan konutların fiyatlarının yüksek olmasının halk arasında endişeye neden olduğunu belirtti. 

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubat ayında teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, yapımı biten afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde "Deprem Acil Destek Kredisi"nden bugüne kadar 6 bin 924 işletmenin 2,37 milyar lira kredi kullandığını açıkladı.

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

istanbul 6 şubat elektrik kesintisi son durum Haberi

istanbul 6 şubat elektrik kesintisi son durum

İstanbul'un bazı semtlerinde elektik kesintisi olacak. Beykoz, Pendik ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 6 Şubat'ta elektrik verilemeyecek.


İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 6 Şubat Cuma günü, Beykoz'da 09.00-12.00 saatleri arasında Kılıçlı Mahallesi, Askeri filo, Harmanlar, Mezarlık, İshaklı Ayazma-Fatih Sultan Mehmet ve Şile Sahil Yolu sokakları elektrik alamayacak.


Pendik'te 05.30-08.00 saatleri arasında Güllü Bağlar Mahallesi, Yayla Botanik, Laleli, Helvacı sokakları, 09.00 -11.00 saatleri arasında Kaynarca Mahallesi, Korur, Karlıca, Kalyon, Aydınlı Yolu, Atlas sokakları, Üsküdar'da 09.30-11.30 saatleri arasında Altunizade Mahallesi, Kalfa Çeşmesi ve Atıfbey sokaklarında kesinti...