23 / 07 / 2024

İstanbul 660 milyonluk 3 tünel

İstanbul 660 milyonluk 3 tünel

Dolmabahçe-Fulya, Fulya-Levazım ve Levazım- Armutlu arasındaki alt karayolu tünelleri 2018’de tamamlanacak. 660 milyon dolarlık 3 projenin toplam uzunluğu yaklaşık 13 kilometre.

Tersane İstanbul'daki 660 konut 740 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Tersane İstanbul'da vatandaşlığa uygun şekilde konut satışlarının başladığı gündeme geldi. Projedeki 660 adet konut 740 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte detaylar...

Belediyelerden TOKİ'ye 81 milyonluk borç!

TOKİ’den aldığı evlerin taksitini ödemeyen vatandaşlar için fesih ve dava süreci başlatılırken, İstanbul'da Esenler Belediyesi ile Ağrı Belediyesi aldıkları taşınmazların taksitlerini ödemeyerek TOKİ'ye toplamda 81 milyonluk borç yaptılar...

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

İstanbul Çatalca'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat! 

SGK Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gümrüklerde 750 milyonluk vurgun

Rüşvet karşılığı resmi belgede sahtecilik yaptıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması için bu sabah İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya, Hatay, Ağrı, Mersin, Edirne, Yalova ve Erzincan'da eş zamanlı operasyon düzenledi. 750 milyonluk vurgun yapan 12 gümrük memuru gözaltına alındı.

18 milyonluk mega kent yıkılmayı bekliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nde Marmara depremi yıl dönümü nedeniyle basın toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna, ''18 milyonluk mega kent yıkılmayı bekliyor'' diye konuştu.

Sarıyer’deki hazine arazisine imam hatip lisesi mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, mevcut planda ‘Eğitim Tesisleri Alanı’ olarak ayrılan Sarıyer’de, Darüşşafaka Mahallesi’ndeki 20 bin 660 metrekarelik boş Hazine arazisini,‘Mesleki ve Teknik Öğretim Tesisleri Alanı’na aldı.

​Ruslar Bodrum’daki milyonluk yazlıklarını elden çıkarıyor!

Rusya’yla yaşanan krizden sonra Ruslar milyonluk yazlıklarını düşük fiyata elden çıkarmaya başladı. Türkler ve Araplar ucuz villaları satın aldı. Rusların ortalama 250 bin Euro olan yazlıkları 200 ila 230 bin Euro arasında alıcı buldu.

Sakarya Serdivan'a 35 milyonluk yatırım!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile bir araya gelen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Serdivan’a yaklaşık 35 milyonluk yatırımımızla 300 kilometrelik içmesuyu ve 13 kilometrelik de yağmursuyu hattı inşa edeceğiz." dedi

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki dükkanlara 39.1 milyonluk teklif!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkanın açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucu 25 adet dükkana teklif gelmiş olup, teklif alınan ticari ünitelerin satış bedeli 39 milyon 110 bin 169,49 TL + KDV .

Konut fiyatlarını ana yollar belirliyor!

İstanbul’un bazı semtlerinde aynı lokasyonda olmasına rağmen konut fiyatları arasında makas giderek açılıyor. Yolun bir yanındaki milyonluk daireler anında satılırken hemen karşısındaki uygun fiyatlı daireler alıcı bulamıyor.

SASKİ'den 75 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Meclisi, 9 Mayıs Pazartesi günü toplanıyor. Toplantıda; SASKİ’nin yeni dönem için planladığı yaklaşık 75 milyonluk proje meclis üyelerinin onayına sunulacak.

Sakarya Pamukova'ya 100 milyonluk baraj!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu" Şehrimizin içme suyunu güvence altına alacak, Pamukova Eskiyayla bölgesinde 100 milyonluk yatırım ile Akçay Barajı inşa ediyoruz" dedi

İstanbul 660 milyonluk 3 tünel Haberi

İstanbul 660 milyonluk 3 tünel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kentin merkezinde 3 yeni tünel yapacak. İBB’nin 2016 bütçesine göre ilk etapta yapımına başlanacak projeler Dolmabahçe- Fulya, Fulya-Levazım ve Levazım-Armutlu Altı karayolu tünelleri olacak. Bu üç tünelin Avrupa Yakası’nda önemli iş merkezlerinin bulunduğu Taksim, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Fulya, Etiler ve Akatlar bölgelerindeki yoğun trafiği rehabilite edecek. Tünellerin 2018’de hizmete açılması planlanıyor.


ÇİFT TÜP OLACAK

Yapımına başlanacak projelerden 2.02 km’lik Dolmabahçe-Fulya Tüneli 101.3 milyon TL, 4.45 km olacak Fulya-Levazım (Akmerkez altı) Tüneli 222.5 milyon TL, 7.72 km olacak Levazım-Armutlu Altı (Akatlar-Baltalimanı) Tüneli ise 336 milyon liraya mal olacak. Üçü de çift tüp olarak inşa edilecek tünellerin toplam uzunluğu 13.19 km olacak. İstanbul’da alt karayolu tüneli olarak Dolmabahçe-Bomonti, Okmeydanı-Kağıthane arasında şu anda hizmet...