14 / 05 / 2024

istanbul 7 proje

istanbul 7 proje

İstanbul'da Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarının yetersiz kalması üzerine inşası kararlaştırılan 3. havalimanının ayrıntıları netleşiyor

Bakan Kurum’dan müjde! İstanbul’da aylık 7 bin 500 lira taksitle ev alma imkanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul Arnavutköy'de 13 bin konutluk bir proje başlattık. Orta gelirli vatandaşlarımız aylık 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekler" dedi.

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Son 1 ayda satışa çıkan 7 yeni proje! Ev hayali kuranlar dikkat! Bu fırsatları sakın kaçırmayın!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler lansman fırsatlı projeleri merak ediyor ve araştırıyor. Son 1 ayda toplamda 7 yeni projenin lansmanı yapıldı. İşte son 1 ayda satışa çıkan 7 yeni proje...

Son 1 ayda satışa çıkan 7 yeni proje! Bu fırsatlar kaçmaz!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler lansman fırsatlı projeleri takip ediyor. Son 1 ayda toplamda 7 yeni projenin lansmanı yapıldı. İşte son 1 ayda satışa çıkan 7 yeni proje...

İzmir Valiliği'nden deprem konutları açıklaması!

İzmir Valiliği, şehirde 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremin ardından 7 proje alanında inşa edilecek konutlara ilişkin bütün planların yapıldığına ve hiçbir vatandaşın hak kaybına uğramayacağına vurgu yaptı.

Son 1 ayda satışa çıkan 7 yeni proje!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler lansman fırsatlı projeleri yakından takip ediyor. Son 1 ayda toplamda 7 yeni projenin lansmanı gerçekleştirildi. İşte son 1 ayda satışa çıkan 7 yeni proje...

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

İzmir'deki dev kentsel dönüşümde son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da 26 Kasım tarihinde 7 proje alanındaki 741 bağımsız bölümü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İzmirliler'e teslim edeceklerini açıkladı.

İstanbul 7.5 şiddetindeki depreme hazır mı?

"İstanbul’da olası bir depreme hazır mıyız? Lojistik altyapısı yeterli mi? Ne kadar hasar ile karşılaşılır? Öncelikli eylem planımız hazırlandı mı?" İşte bu soruların yanıtları...

Kanal İstanbul projesi 7 maddede tüm detaylarıyla!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 Nisan 2011 tarihinde "çılgın proje" şeklinde nitelendirilerek Kanal İstanbul projesi duyuruldu. Bugün temeli atılacak Kanal İstanbul projesi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 7 maddede Kanal İstanbul projesi tüm detaylarıyla.

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

İstanbul'da proje aşamasındaki metro hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında metro hatlarının ağını genişletmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 199,40 kilometre metro hattı inşası için çalışan belediye proje aşamasındaki hatlarla ile de 808,50 kilometre ağa ulaşmayı hedefliyor.

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

istanbul 7 proje Haberi

istanbul 7 proje

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, havalimanıyla ilgili hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirterek, "Yıllık 150 milyon yolcu kapasiteli olacak. İlk bölümünü 3 yıl içinde bitireceğiz." dedi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'da halen 55 milyar liralık yatırım çalışmalarının sürdüğünü, megakente yapılacak üçüncü havaalanının yıllık 150 milyon yolcu kapasiteli olacağını söyledi.


Bakan Yıldırım, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu projesi kapsamında yapılacak İzmit Körfezi Asma Köprüsü'nün 3 boyutlu tam modelinin 'Rüzgar Tüneli' testi için geldiği İtalya'nın Milano şehrinde, gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Parlamento'da son dönemi olduğunu ve geleceğe dönük netleşmiş bir planının bulunmadığını belirten Yıldırım, "Üç dönem kuralı partinin kuralı. Ben Türkiye tarihinin en uzun süreli Ulaştırma Bakanı'yım. Ulaştırmanın ve iletişimin her alanında çağ atladık. Biz görev adamayız. Başbakanımız görev...