02 / 05 / 2024

istanbul akvaryuma giriş ücretli mi

istanbul akvaryuma giriş ücretli mi

İstanbul Akvaryum dünyadaki tüm denizlerinin bir arada olarak sunulduğu ilk akvaryum olma özelliğine sahip. İstanbul Akvaryum bilet fiyatı ne kadar? Akvaryum 2016 giriş ücreti kaç lira ? İşte Florya Akvaryum bilet fiyatı 2016...

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

Bakan Nebati açıkladı! Borsa İstanbul'a 13,6 milyar lira yabancı yatırımcı girişi gerçekleşti!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere 1-18 Ağustos arasında 13,6 milyar lira yabancı yatırım girişi gerçekleştiği açıklandı.

İstanbul Akvaryum giriş ücretleri ne kadar? İşte Florya Akvaryum 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Florya'da konumlanan ve 1.500 çeşit, toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısını içinde barındıran Florya Akvaryum'un giriş ücretleri merak konusu oldu! Peki, Florya Akvaryumu giriş ücreti ne kadar? İşte Florya Akvaryum Şenlikköy 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da fiyatı en çok artan ürünler açıklandı! Mart 2022'de en çok maç giriş bileti fiyatları yükseldi! 

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, şehirde Mart 2022'de, Şubat'a göre en çok fiyat yükselişi yaşanan ürün yüzde 57,14 ile maç giriş bileti, en çok düşen ürününse yüzde 25,48 ile bakla olduğu belirtildi. 

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Sanatçılar Girişimi’nden Kanal İstanbul yorumu! 

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin gerçekleştirilmesine ilişkin, projeden vazgeçilmezse ortaya çıkacak deprem felaketiyle ağır bedeller ödeneceğini ifade etti...

Florya İstanbul Akvaryum giriş ücreti 2017!

Florya İstanbul Akvaryum giriş ücreti 2017 belli oldu. İşte 6 bin 800 metreküp su hacmine sahip 64 tanktan oluşan Florya İstanbul Akvaryum giriş ücreti 2017...

Sealife İstanbul giriş ücreti ne kadar?

Sealife İstanbul giriş ücreti ne kadar, İstanbul Sealife 2016 yılında ne kadar? Sealife Akvaryum giriş ücreti kaç lira? İşte Bayrampaşa Forum İstanbul'da yer alan İstanbul Sea Life bilet fiyatı 2016...

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

İstanbul Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2015!

İstanbul Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2015 yılında ne kadar? Forum İstanbul Bayrampaşa'da yer alan İstanbul Sea Life Akvaryum'da çocuklar için fiyatlar ne kadar?

Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo giriş ücreti 2015!

2015 yılında Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo giriş ücreti ne kadar? Bayrampaşa'da Forum İstanbul AVM'nin içerisinde yer alan Turkuazoo Aquarium Sea Life için yıllık aidat kaç para?

Kidzmondo İstanbul giriş ücreti!

4 ile 14 yaş arasında değişen çocuklar için tasarlanmış kapalı bir tema parkı olan Kidmonzo İstanbul, çocukların gerçekçi bir ortamda mesleklerini seçmelerine yardımcı oluyor. Peki Kidzmondo İstanbul giriş ücreti ne kadar?

istanbul akvaryuma giriş ücretli mi Haberi

istanbul akvaryuma giriş ücretli mi


Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum 6 bin 800 metreküp su hacmine sahip .64 tanktan oluşan  İstanbul Akvaryum bilet fiyatı ne kadar? Akvaryum 2016 giriş ücreti kaç lira ? İşte Florya Akvaryum bilet fiyatı 2016... 


Rakamlarla İstanbul Akvaryum

- 6.000 m2’lik ziyaretçi alanı,

- 100 dönüm arazi içerisinde, toplam 22 bin metrekarelik 2 katlı dev proje,

- 6.800 metreküp su hacmine sahip, toplam 64 adet tank,

- İstanbul Akvaryum’a ait 1.200 araçlık 32 bin metrekarelik otopark alanı,

- Bir tarafı Panama Kanalı manzaralı, diğer tarafı deniz manzaralı 1 adet restoran.

- Birbirinden ilginç türlerin bulunduğu yaklaşık 1.500 çeşit, toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısı,

- Karadeniz’den başlayıp Pasifik’e kadar uzanan 1,2 kilometre uzunluğundaki, özel temalı gezi güzergâhı,

- 2 adet 15 kişilik 6 akslı...