18 / 05 / 2024

istanbul alemdağ caddesi

istanbul alemdağ caddesi

İstanbul Anadolu yakasındaki Alemdağ Caddesi'nin trafiğe kapatılması esnafı olumsuz etkiledi...

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Ümraniye'de 22.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 19. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi, 112 ada 2 parselde yer alan 2 katlı çelik yapı ve 1 adet binayı 22 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Bursa İstanbul Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi'nde uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Proje dahilinde düzensiz yapılaşma ortadan kaldırılacak. 

Ormanköy Çarşı mağazaları için ön talep toplanıyor!

Anadolu Yakası’nın Bağdat Caddesi’nden sonra ikinci önemli caddesi olan Alemdağ Caddesi’nde ilk planlı cadde mağaza ve dükkanları için ön talep başladı.

Bursa İstanbul Caddesi'nde dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin İstanbul’dan gelişte vitrini olan İstanbul Caddesi’ni modern bir görünüme kavuşturacak dönüşümün fitilini ateşledi.

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay 0 faiz!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler, Alemdağ Caddesi üzerinde hizmete açılan Metro durağının yanı başında yükseliyor.

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Ümraniye Alemdağ Caddesi yayalaştırılıyor!

Ümraniye Belediyesi Ümraniye Alemdağ Caddesi ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Alemdağ Caddesi 28 Ocak'ta araç trafiğine kapatılacak..

Ciro rekortmeni Ümraniye Alemdağ Caddesi trafiğe kapanıyor!

İstanbul’un en pahalı caddeleri sıralamasında yer alan Ümraniye’nin Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında kapatılıyor..

Bursa İstanbul Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına kent merkezinden sonra kent girişlerindeki ana arterlerde de devam eden Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’nin kent meydanından girişte ana yola cepheli binalardaki görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyor.

Konaker İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konaker İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Turmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Çabuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahalesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul Caddesi Bursa'nın vitrini olacak!

Bursa İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Dündar, ''İstanbul Caddesi'nin de Bursa'nın vitrini olması içinden gerçekleştirecek çalışmaları önemsiyoruz'' dedi.

istanbul alemdağ caddesi Haberi

istanbul alemdağ caddesi
Üsküdar-Sancaktepe metro hattı çalışmaları nedeniyle 3 yıl boyunca trafiğe kapatılan İstanbul Ümraniye Alemdağ Caddesi'nin kapatılması esnafa yaramadı. Esnaf, caddenin kapatılması ile birlikte satışlarına yarı yarıya düştüğünden...