05 / 07 / 2024

istanbul altın saklama merkezi

istanbul altın saklama merkezi

Tükiye'nin ilk altın ve elma saklama merkezi İstanbul'da kurulacak. Kuyumcu Kent yakınındaki Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edilecek. Altın Saklama Merkezi'nde Altın Borsası ve Merkez Bankası'nı altınları saklanacak.

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Eylül 2021'de İstanbul'da konut metrekare fiyatı 15 gram altına denkti! Şu an 22,4 gram altın oldu!

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Yatırımcılar ve ev alacaklar fiyatların düşüp düşmeyeceğini araştırıyor. Peki konut fiyatları dolar ve altın bazında ne durumda? 

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

Borsa İstanbul'da hesap açan altın ve dolar yatırımcısı neden zarar etti? İşte cevabı!

Son zamanlarda Borsa İstanbul'da milyonlarca hesap açıldı. Bunlar arasında çok sayıda altın ve dolar yatırımcıları bulunuyor ve büyük bölümü de kaybetti. Peki ya neden? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten açıkladı.

Borsa İstanbul'dan kota duyurusu: Altın ithalatında üye bazında kota getirildi!

Borsa İstanbul tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda işlenmemiş altın ithalatı kotasının genişletildiği bilgisi paylaşıldı. 

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

Borsa İstanbul'dan flaş altın kararı! Sınırlama getirildi!

Borsa İstanbul AŞ Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Operasyonel Direktörlüğü, belirtilen koşulların sağlanmaması durumunda işlenmemiş altının Borsa saklama kasasına getirilmesi halinde iade prosedürünün uygulanacağını söyledi. 

Hükümetten flaş altın adımı! Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kuruldu

Hükümetin yüksek dolar ve enflasyona karşı mücadele için atılacağını açıkladığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, 'Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kurulmuş olup, altın sertifikası ihracına ilişkin çalışmalara başlanmıştır' açıklaması yaptı.

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

İstanbul’da Rusya ile Ukrayna arasında yapılan barış müzakerelerinin ardından piyasalarda hareketlilik yaşandı. Altın ve dolar düşerken, borsa yönünü yukarı çevirdi. Peki altın, dolar, euro ne kadar? Gram altın kaç TL oldu? İşte detaylar…

Ruslar İstanbul'a akın etti! Nakit, altın ve kripto ile gayrimenkul alıyorlar!

Yaptırımlar sebebiyle varlıkları için güvenli liman arayışına giren zengin Ruslar, İstanbul ve Dubai'deki gayrimenkullere yöneldi. Sektörün önde gelen isimleri, para transferlerinde altın, nakit ve kripto para kullanımlarının altını çizdi...

Altınşehir’e Kanal İstanbul piyangosu!

Kanal İstanbul projesi Türkiye’nin olduğu gibi geçtiği her yerin de değerini artırmaya başladı. Projeden etkilenecek en şanslı yer, Başakşehir'e bağlı Altınşehir mahallesi olacak. 

Altın Emlak temsilcileri İstanbul’da buluştu!

Altın Emlak temsilcilikleri, ‘Gayrimenkul Uzmanlığında 7 Formül’ ve ‘Emlakçılıkta Zaman Yönetimi’ eğitimlerini aldılar.

Kuyumcukent altın saklama merkezi açılıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, "Halihazırdaki kapasiteyi 10'a katlayacak, bin 600 tona varan altın ve gümüş saklama kapasiteli binamız Kuyumcukent taraflarında yakın zamanda devreye girecek"

istanbul altın saklama merkezi Haberi

istanbul altın saklama merkezi

Yabancılar da istiyor


Finans merkezi olarak adlandırılan Ataşehir'in Genel Müdürlük düzeyinde olduğunu ifade eden Metiner, "Borsa İstanbul'da işlem gören Altın Borsasının^ üyelerinin hepsi ya burada olacaklar ya da altınlarını gelip buradan alacaklar" dedi. Dünya standartlarında bir yapı yapacaklarını ve binanın 50 milyon dolara mal olacağını açıklayan Metiner, "Bina, bütün bankaların ve Merkez Bankasının dahil altın saklama merkezi görevini yapacak. Çünkü, bankaların kasaları da çok fazla altın saklamaya müsait değil. 


Onlar paraya göre düzenlenmiştir. Yani Merkez Bankasfnın, bankaların ve Borsa İstanbul'un altınları burada saklanacak inşallah" dedi. Metiner, aynı zamanda Kafkasya, Ortadoğu ve Balkanların da saklama merkezi için talepleri olduğunu sözlerine ekledi. 


İstanbul altın ve elmas üssü olmak için kolları sıvadı. Merkez Bankası ve Altın Borsası'nda işlem gören altınlar, artık Basın Ekspres'de kurulacak1 Borsa...