02 / 05 / 2024

İstanbul Anadolu Yakasındaki konut projeleri

İstanbul Anadolu Yakasındaki konut projeleri

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

Konut üreticilerinin gözü AVM'lerde! AVM'ler yerini lüks konutlara bırakıyor!

İstanbul gibi büyük metropollerde üretim için arsa bulunamayınca konut geliştiriciler rotalarını AVM'lere çevirdi. Beylikdüzü Torium AVM ile İstanbul Anadolu yakasındaki başka bir AVM için görüşmelerin devam ettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için harekete geçti. Peki Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek olan projenin detayları ne oldu? İşte Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

Yabancı yatırımcılar İstanbul'un o ilçelerine akın etti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen yabancıya konut satışıyla ilgili önemli açıklamalar yapan,  Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki yabancı talebinin artarak devam ettiğini dile getirdi.

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

Türkiye Otobüsçüler Konseyi'nden arazi tahsisi açıklaması!

Türkiye Otobüsçüler Konseyi, sektörün İstanbul Anadolu Yakası'ndaki otogar ihtiyacını karşılayacak çözüme yaklaşıldığını dile getirdi. 

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

Tavuk Dünyası yeni şubesini Kazasker’de açtı!

Tavuk Dünyası İstanbul Anadolu yakasındaki en yeni lezzet noktasını Kazasker’de hizmete açtı.

İstanbul Anadolu Yakasındaki konut projeleri Haberi

İstanbul Anadolu Yakasındaki konut projeleri

Türkiye'nin üç büyük GYO'sundan biri olan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Turgay Tanes'e göre İstanbul'da artık şehir merkezi kavramını unutmak gerekiyor. İstanbul'un iki bölgeden oluşan 25 şehirli bir ülke olduğunu söyleyen Tanes, "İstanbul’un her ilçesi Avrupa’daki şehirlerin nüfusu kadar nüfusa sahip. Artık 50'lerin İstanbul'una dönmek hayal. Göreceksiniz bir çok firma merkezlerini ikiye bölecek; eşbaşkanlık sistemi gibi, bir Anadolu Yakası’nda bir Avrupa yakasında birer merkezleri olacak" diyor. Yeni mega projelerle Anadolu Yakası'nın altın çağının da başlayacağının altını çizen Tanes'in bir diğer öngörüsü ise Bağdat Caddesi'nde oturan veya oturmayı hayal edenleri üzecek cinsten. Tanes, "Bundan 3 yıl sonra çok ciddi geliri olan insanların bile Bağdat Caddesi’nde konut sahibi olması zorlaşacak" ifadelerini kullanıyor. 


SATIŞLAR YÜZDE 43 ARTTI


2015’in seçim yılı olması emlak...