14 / 05 / 2024

İstanbul Antalya yht güzergahı

İstanbul Antalya yht güzergahı

11,5 milyar liraya mal olacak proje tamamlandığında yılda ortalama 4,3 milyon yolcu ve 4,6 milyon ton yük taşınması gerçekleşecek..

11 il için flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul, Antalya, İzmir, Manisa, Trabzon, Balıkesir, Kütahya, Muğla, Mersin, Sivas, ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Ev fiyatları en fazla hangi ilde arttı? Yabancıların en çok ilgilendiği il hangisi? Çok şaşıracaksınız!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerde ev fiyatları metrekare başına ne kadar arttı? En popüler iller hangileri oldu? İşte yanıtlar…

İstanbul'daki konut fiyatları Miami ve Liverpool ile yarışıyor! Konut metrekare fiyatı yüzde 226 arttı!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerin taşı toprağı altın hale geldi. Bu şehirlerdeki konutların fiyatları dünya metropolleri ile yarışır oldu. İşte ayrıntılar...

Patateste bir yıllık stok tamam! En ucuz patates Antalya Hali'nde 3 TL! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Patates hasadı tam gaz devam ediyor. Bu seneki rekolteden memnun olan üreticiler, Nevşehir'deki depolara sevk edilen yaklaşık 3 milyon ton patatesin, yeni hasat dönemine kadar ihtiyacı karşılayacağını öngörüyor. Peki İstanbul, Antalya ve Ankara halinde patates fiyatları ne kadar? 

Üreten çiftçi kazanmıyor aracı ve market kazanıyor! İşte İstanbul ve Antalya Hali 22 Nisan 2022 fiyat listesi

Çiftçinin ürettiği ürünün gelirini çiftçiden çok aracı ve marketler kazanıyor. Üretici ucuza satarken tüketici pahalıya alıyor. Peki tüketici ve üretici nasıl kazanacak? Güncel sebze meyve hal fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 İstanbul, Antalya hal fiyat listesi...

Domates üreticisinden dikkat çeken sözler! Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi

Domates üreticisinin paylaştığı video sosyal medyada viral oldu. Çiftçinin "Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki domates fiyatları kaç TL? İşte A101, Migros, Carrefoursa, İstanbul-Antalya hal fiyat listesi...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Yabancılar ilk çeyrekte en çok İstanbul ve Antalya'dan konut aldı!

Yabancılara 2020 yılının ilk çeyreğinde en fazla konut satışı yapılan şehirler İstanbul, Antalya ve Ankara oldu

Turizm Yatırımcıları Forumu İstanbul’da başladı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin dünyada en büyük ilk 6 turizm arasına girdiğini vurgulayarak, "Dünyada en çok ziyaret edilen ilk 100 şehir içinde, ülkemizden 4 şehir (İstanbul, Antalya, Muğla ve Edirne) bulunuyor." dedi.

2019'da yabancıya en çok konut satılan 10 şehir!

Yabancıların Türkiye'ye ilgisi devam ediyor. Ülkemizde en çok konut satışı İstanbul, Antalya ve Ankara'da yapılıyor.  Peki, 10 büyükşehirde 2019 yılında ne kadar konut satıldı?

Yabancılar geçen yıl en çok İstanbul ve Antalya'dan konut aldı!

Yabancılara 2019 yılında en çok konut satışı yapılan şehirler İstanbul, Antalya ve Ankara oldu. İstanbul ve Antalya'da yabancıların satın aldığı konut sayısı 29 bin 808'e çıktı.

Yabancıların ev satın alma tercihi nasıl şekilleniyor?

Yabancı yatırımcıların ülkemize olan ilgisi her geçen gün artış gösterirken, en çok İstanbul, Antalya, Bursa, Yalova ve Sakarya tercih ediliyor.

İstanbul Antalya yht güzergahı Haberi

İstanbul Antalya yht güzergahı

11,5 milyar liraya mal olacak proje tamamlandığında yılda ortalama 4,3 milyon yolcu ve 4,6 milyon ton yük taşınması gerçekleşecek.


Antalya, demiryoluyla Eskişehir üzerinden İstanbul'a, Konya üzerinden Ankara, Kayseri ve Kapadokya'ya bağlanıyor. Proje hayata geçtiğinde Antalya-İstanbul 4,5 saat, Antalya-Ankara 3 saat olacak. Güzergahları belirlenen Antalya-Eskişehir ve Antalya-Kayseri hızlı demiryolunda ihale süreçlerinin devam ettiği bildirildi. Antalya-Isparta/Burdur-Afyonkarahisar -Kütahya-Eskişehir hızlı demiryolu hattının 2016 yılında temelinin atılması ve 2020 yılında yapımın tamamlanması hedefleniyor. Antalya'yı, Konya ve Kapadokya bölgesi ile Kayseri'ye ve dolayısıyla Ankara'ya yüksek hızlı demiryolu ağına bağlayacak projenin de 2020 yılında tamamlanacağı...