07 / 05 / 2024

İstanbul Arnavutköyde icradan satılık

İstanbul Arnavutköyde icradan satılık

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 6 adet arsa Gaziosmanpaşa 1. Satış Memurluğu tarafından 25 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:20 arasında ihale ediliyor.

Kiraladığı evi tekrar kiralayana 94 bin 622 lira ceza! Kiralık konutlarda büyük problem!

İstanbul Arnavutköy'de, kiraladığı evi başka yabancı uyruklu şahıslara para karşılığında kiraladığı tespit edilen Çinliye 94 bin 622 lira ceza kesildi.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da konut ve sanayi imarlı 8 arsa satılacak! Megakentte arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy'de yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut ve sanayi imarlı olarak belirtildi.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy projesinin ihalesini 1 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirecek. İstanbulluların merakla beklediği projede 621 yeni konut yer alacak.

MiaPort Concept'te 2+1'ler 5 milyon 500 bin TL'ye! Son daireleri kaçırmayın!

MiaPort Concept projesi, İstanbul Arnavutköy'de hayata geçiriliyor. Peki MiaPort Concept projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? 

Bakan Kurum’dan müjde! İstanbul’da aylık 7 bin 500 lira taksitle ev alma imkanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul Arnavutköy'de 13 bin konutluk bir proje başlattık. Orta gelirli vatandaşlarımız aylık 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekler" dedi.

Emlak Konut GYO ve THY'den Arnavutköy'e 14 bin konutluk proje geliyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Arnavutköy Dursunköy Toplu Konut Projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. THY ve Emlak Konut GYO'dan 14 bin konutluk yeni proje müjdesi...

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları! TOKİ İstanbul Arnavutköy çekilişi ne zaman?

TOKİ kura çekiliş tarihleri ilgililer tarafından araştırılmaktadır. İşte TOKİ İstanbul Arnavutköy tarihi ve detayları!

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimlerinin ardından gözler diğer ilçelerin kura tarihlerine çevrildi. TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekiminin ne zaman olduğunu merak ediyor. TOKİ İstanbul Avrupa Yakası (Başakşehir, Esenler, Arnavutköy, Silivri, Çatalca) kura tarihler

İstanbul Arnavutköyde icradan satılık Haberi

İstanbul Arnavutköyde icradan satılık

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 6 adet arsa Gaziosmanpaşa 1. Satış Memurluğu tarafından 2 milyon 909 bin 630 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmazların yüzölöçümleri 17,830 metrekare, 2.190,00 metrekare, 468,00 metrekare, 2,860,00 metrekare, 625,00 metrekare ve 10,300 metrekare olarak belirlendi.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; İstanbul İli Arnavutköy İlçesinde yer alan tarlaların bazıları ekili bazıları ise çalılık ve çayır otlağı olarak belirlenmiştir.


Kıymeti: 2.909.630.00 TL

1. Satış Günü: 25/11/2014 günü 10:00 ile 10:20 arası

2. Satış Günü: 25/12/2014 günü 10:00 ile 10:20 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve...