02 / 05 / 2024

istanbul avcılar kiralık daire fiyatları

istanbul avcılar kiralık daire fiyatları

Yeni markalı konut projeleriyle hızla yeni yüzüne kavuşan Avcılar 'daki kiralık ev fiyatlarını araştırdık. Avcılar kiralık ev fiyatları ikinci ellerde 500 TL'den markalı konutlarda ise bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap ile ilgili merak edilenler...

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankaların genelinde kiralık kasa sıkıntısı yaşanmaya başladı. Kasa kiralamak için bankalara başvuranlar "kiralık kasamız yok" cevabıyla karşılaşıyor. Peki bu sıkıntının nedeni ne? Bu sıkıntı sadece Türkiye genelinde mi? İstanbul'da mı? İşte sorunun cevabı haberimizde...

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

İstanbul'da kiralık ev dolandırıcılığı artıyor!

İstanbul'da kiralık ev dolandırıcılığı her geçen gün artıyor. Ucuz ilanları gören vatandaşlar binlerce lirasını dolandırıcılara kaptırıyor.

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

İstanbul Avcılar için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Avcılar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

istanbul avcılar kiralık daire fiyatları Haberi

istanbul avcılar kiralık daire fiyatları

İstanbul'un prim potansiyeli yüksek ilçeleri arasında yer alan Avcılar, yeni markalı konut projeleriyle yükselişini sürdürüyor. 


Adını avcılıktan alıyor

Geçmişi Cumhuriyet tarihinden önce ki döneme dayanan Avcılar köyü, o dönemde sadece Rumların yerleşim yeri olarak kullandığı bir bölge niteliği taşıyor. Zengin kesimden insanların avlanmak ve eğlence düzenlemek amaçlı geldikleri bu bölgede, avladıkları hayvanları da pişirip bir karnaval havasında halka dağıttıkları ve her yıl bu şölenleri tekrar ettirdikleri rivayet ediliyor. İşte adını da bu Avcı insanlardan kazanan Avcılar köyü, Cumhuriyetin ilanından sonra ancak Türklerin yerleşim yerlerinden biri olarak kullanılmaya başlıyor.


1992 yılında ilçe statüsüne kavuşuyor

1950’li yıllarda Avcılar köyünde istimlakların başlaması üzerine, gelişmeye ve göç almaya başlayan yöre, yeni iş ve yaşam alanlarının da genişlemesine neden oluyor. 1966 yılında belediye olma hakkını kazanan Avcılar, 1992...