01 / 09 / 2024

istanbul belediyesi ramazan şenlikleri takvimi

istanbul belediyesi ramazan şenlikleri takvimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Yenikapı Şehir Parkında düzenlediği Ramazan şenlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar 134 stantta yiyecekten hediyelik eşyaya; kitap, hobi ve el sanatları ile buluşuyor.

1940 yılında İstanbul Belediyesi inşaat projelerini denetlemiş! Yolsuzluk yapanlar cezalandırılmış!

1940 yılında İstanbul Belediyesi, belli başlı bölgelerde yapılan yeni inşaat projelerini denetlemiş. Yolsuzluk yapan bir çok inşaat sahibi ise cezalandırılmış.

1941 yılında İstanbul Belediyesi Çamlıca Tepesi'ni satın almak istemiş!

1941 yılında İstanbul Belediyesi Çamlıca Tepesi'ni satın almaya karar vermiş. 

1957'de İstanbul Belediyesi 60 milyon değerinde arsa satmış!

1857 yılında İstanbul Belediyesi, istimlak bedelleri ve şehre ait diğer meselelerden dolayı biriken borçlarını kapatabilmek için 60 milyon liralık arsa satışına karar vermiş.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

1952 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait 4 bin arsa varmış!

Emlak Müdürlüğü tarafından İstanbul'da belediyeye ait 4 bin arsa olduğu tespit edilmiş.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ucuza lokanta açıyor! İşte ilk adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuza faydalanması için Kent Lokantaları açıyor. Kent lokantalarının ilk adresi Çapa olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacak! İBB memur alımı başvuruları ne zaman? İşte İBB memur alımı şartları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  resmen memur alımını açıkladı. Peki, İBB memur alımı başvuruları ne zaman? İBB memur alımına nasıl başvurulur? İşte merak edilen ayrıntılar...

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

istanbul belediyesi ramazan şenlikleri takvimi Haberi

istanbul belediyesi ramazan şenlikleri takvimi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Yenikapı Şehir Parkında düzenlediği Ramazan şenlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 


Konser, Karagöz-Hacivat, Orta Oyunu vatandaşlarla buluşurken, geçmişten günümüze taşınan yazlık sinema ile nostalji yapılıyor. Vatandaşlar 134 stantta yiyecekten hediyelik eşyaya; kitap, hobi ve el sanatları ile buluşuyor.


Bu akşam vatandaşlar "TULUMBACI" olacak


Modern itfaiye ile Tulumbacılar Yenikapı Şehir Parkı'nda buluşuyor. Vatandaşlar yeni itfaiye araçlarını tanıyacaklar ve eski İstanbul İtfaiyesinde olduğu gibi TULUMBA ile yangın söndürecekler. 

Gençler ve çocuklar ise İstanbul İtfaiyesi Simülasyon Tırı'nda yangın önleme ve müdahale eğitimi...