02 / 05 / 2024

İstanbul Belediyesi yol çalışmaları

İstanbul Belediyesi yol çalışmaları

1937 yılında İstanbul Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla 5 yıllık çalışma programı hazırlamış. Daha çok yol ve kanalizasyon çalışmalarının olduğu programa 9 milyon 314 bin lira sarf edilecekmiş.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Kocasinan Belediyesi yol yatırımlarını iki katına çıkaracak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Muş Kırköy'de yol sorunu çözüldü!

Muş’un merkeze bağlı Kırköy Belde Belediyesi, yol sorununu kilitli parke taşı döşeyerek çözüme kavuşturdu.

Diyarbakır Kocaköy'ün yol sorunu çözüldü!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, stabilize, sathi kaplama ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyor.

Çankaya Belediyesi'nden 200 bin ton asfalt!

Geçtiğimiz yılı asfaltlama rekoruyla kapatan Çankaya Belediyesi, yol ve kaldırım çalışmalarında hız kesmiyor. Aynı gün içinde birden çok sokağı asfaltlayan belediye ekipleri, asfaltlanan sokağın kaldırım ve bordür çalışmaları da hafta sona ermeden tamamlanıyor.

Bornova Belediyesi yol çalışmaları ne durumda?

BORNOVA'yı geleceğe hazırlayan Bornova Belediyesi, ilçede trafik sıkıntısı yaşanmaması için yollar, köprüler ve kavşak projelerini ard arda hayata geçiriyor.

Akçakoca Belediyesi yol yenileme çalışmaları sürüyor!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kent genelinde yürüttüğü kilit parke çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi yol çalışmaları sürüyor!

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde planlanan program dahilinde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Bolluca İhsaniye yolu açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ekipleri, Bolluca İhsaniye yolunun asfalt yenileme ve bakım çalışmalarını tamamladı.İhsaniye Yolu için yaklaşık 26 bin ton asfalt, 3 bin 600 metrelik yağmur suyu hattı, 7.140 metre oto korkuluk kullanıldı.

Diyarbakır Büyükşehir'den 155 milyon TL'lik yol yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul Belediyesi yol çalışmaları Haberi

İstanbul Belediyesi yol çalışmaları



Belediye 5 yıllık çalışma programı hazırladı


Programın tatbiki için 9.314.054 lira sarf edilecek


Yol inşasına hız verilecek, açıkta kalan lağımlar kapatılacak, otobüs servisleri tesis edilecek


    Dahiliye Vekaleti'nin talebi üzerine İstanbul Vilayeti'nin beş senelik bir faaliyet programı hazırladığı ve bu programın geçenlerde Şehir Meclisi'ne verildiği yazılmıştır. İstanbul Belediyesi de beş sene zarfında yapacağı işleri gösteren bir program hazırlamıştır. Bugün Şehir Meclisi'ne verilecek olan bu faaliyet programında şehri alakadar eden işlerin ne şekilde yapılacağı hakkında etraflı malumat vardır.




    Programa...