06 / 05 / 2024

İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul

İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul

İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Faruk Karabulut, Nusret Şahin ve Nusret Kekeç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Kaşıbeyaz'dan şube atağı! Mart'ta 2 yeni şube geliyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle sektör küçülürken Kaşıbeyaz büyüyor. Mart ayında iki yeni şubeyi açmak için hazırlıklar yapılıyor. Şubelerin biri Büyükçekmece Kıyı İstanbul'da, diğeri ise Bahçeşehir Gölet'te açılacak. Kaşıbeyaz, yurt dışı yatırımlarını da hazırlıyor...

Kaşıbeyaz'dan iki yeni şube!

Yeme içme sektörünün en büyük oyuncuları araısnda yer alan Kaşıbeyaz, İstanbul Bahçeşehir Gölet’te ve Büyükçekmece Kıyı İstanbul projesinde 2 yeni şube açacak.

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Beyazıt Camisi'nin restorasyonu 48.8 milyon TL'ye yapıldı!

İstanbul'da "orijinalliğini koruyan en eski selatin camisi" olarak kabul edilen Beyazıt Camisi'nde büyük bir titizlikle restorasyon yapıldı. Yılmaz Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yürütülen restorasyonu, 48 milyon 899 bin 746 TL'ye yapıldı...

Beyazıt Meydanı, Turgut Cansever'in ödüllü projesi temel alınarak düzenlenecek!

İstanbul'un simge meydanlarından Beyazıt, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli mimarlardan Turgut Cansever'in 1960 yıllarında düzenlenen yarışmada kendisine birincilik getiren proje temel alınarak düzenlenecek.

Tiffany Offices projesinin reklam ajansı Beyaz Creative oldu!

Florida Eyaleti West Palm Beach şehrinde hayata geçirilen Tiffany Offices projesinin reklam ajansı İstanbul merkezli Beyaz Creative oldu...

Skyland İstanbul’da tek anahtar dönemi başladı!

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da en cazip yatırım için tek anahtar dönemi başladı. Proje kapsamında rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5 bin 300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2 bin 50 faizli 60 ay 9 bin 700 TL taksitle satılıyor.

Pendik Lens İstanbul nerede?

33 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde  anahtar teslimleri yakında başlayacak. Peki Pendik Lens İstanbul nerede?

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

İstanbul’da kentsel dönüşümün son sürat devam ettiği ilçe Gaziosmanpaşa, bölgenin sosyo-kültürel dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırmaya göre, Gaziosmanpaşa beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yaratıyor.

Beyazıt ve Çemberlitaş meydanları yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarihi Yarımada'nın önemli noktaları arasında yer alan Beyazıt ve Çemberlitaş meydanları ile buralara erişim sağlayan caddelerin yeniden düzenlemesini gerçekleştiriyor.

İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Haberi

İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul

İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Faruk Karabulut, Nusret Şahin ve Nusret Kekeç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Beylikdüzü Yakuplu Merkezi Hürriyet Bulvarı Skyport ResidenceKat:7...