17 / 05 / 2024

istanbul boatshow ali ağaoğlu yat tanıtım

istanbul boatshow ali ağaoğlu yat tanıtım

Ağaoğlu Şikrlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, 21 Eylül tarihinde başlayacak olan İstanbul Boatshow Fuarı’na katılacak. Ağaoğlu, fuarda Arap katılımcılara kendi teknesinde inşaat projelerinin tanıtımı yapacak...

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Ali Kurt'tan 'İstanbul Yenileniyor' açıklaması: 1 milyon TL'den fazla borçlanmanın faizini İBB karşılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB’nin “İstanbul Yenileniyor” sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve sistemin nasıl işlediğini tek tek anlattı. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. babacan, " Uzmanlar senelerdir İstanbul depremi diyor. Yaklaşan böyle bir tehlike var. Öyleyse kaynakları niçin depreme tedbir konusunda harcamıyorsunuz, niye buna ayırmıyorsunuz?" dedi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çağrısı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çevre kirliliğini gündeminde tuttu. Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul raporu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, tarafından İstanbul'da çözülmesi gereken durumlarla ilgili bir rapor hazırladı. Kanal İstanbul projesine de değinilen raporda, Marmara Denizi'nde yaşanılan kirlilikle ilgili de açıklamalar yapıldı.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, "Adeta Kanal İstanbul ile yatıp kalkıyorlar" diye konuştu.

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ali Öztunç’tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında son günlerde yeniden tartışma konusu Kanal İstanbul projesinin bir devlet projesi olmadığını dile getirdi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Ali Babacan, Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili, "Kanal İstanbul için devlet projesi diye bir kavram uydurdular. Neymiş, 'devlet projesi' imiş. Hiç kimse bunu eleştiremezmiş. Devlet tek bir partinin değildir, Kanal İstanbul’u tabii ki eleştireceğiz" diye konuştu. 

Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “İzmir depremi üzerine ders çıkarmalarını bekliyorduk. AKP bu can pazarı içinde, Kanal İstanbul’u yapma acelesinde” diye konuştu.

istanbul boatshow ali ağaoğlu yat tanıtım Haberi

istanbul boatshow ali ağaoğlu yat tanıtım

Geçen yıldan bu yana özellikle lüks yata yönelik siparişler yüzde 88 artarken, Türk yat üreticileri de 21 Eyül’de başlayacak olan İstanbul Boatshow Fuarı’na hazırlanıyor. Denizcilik Müsteşarlığı istatistiklerine göre dünya genelinde 2005 yılında 103 adet olan 150 feet ve daha büyük motor yat sözleşmeleri, 2012 yılında artarak, 718’e yükseldi. 2013’te bu rakamın daha da artması bekleniyor. NTSR Fuarcılık Başkanı Serkan Tığlıoğlu, lüks yatta ilk dört yapımcı ülkenin, İtalya, ABD, Hollanda ve İngiltere olduğunu belirterek, Türkiye’nin de son yıllarda yaptığı atılımla, en büyükleri zorladığını kaydetti. 

Dünyada yaklaşık 688 adet yat inşasının sürdüğüne söyleyen Tığlıoğlu, “120-149 feet arası motor yat siparişleri yüzde 5 düşüş gösterirken, 150 feet üzerindeki motor yat siparişleri yüzde 15 arttı. Yelkenli yatlar(sailing yacht) adet olarak yat tekne inşasının yüzde...