05 / 05 / 2024

istanbul boğazına yapılacak 3 katlı tünelin ihalesi ne zaman

istanbul boğazına yapılacak 3 katlı tünelin ihalesi ne zaman

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul Boğazı'nda yapılması planlanan 3 katlı tünelin büyüklüğü ve kapsamıyla dünyada ilk olacağını söyledi.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ne kadar oldu? İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Emekli ve memurların beklediği haziran ayı enflasyon oranı resmen belli oldu. Bu kapsamda memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı resmen belli oldu! İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Emeklilere seyyanen zamlı yeni maaş tablosu ortaya çıktı! Yüzde 30-50 zam yapılacak!

Temmuz ayına az bir zaman kala emekli ve memur aylıklarına yapılacak zam oranı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağı müjdesini vermişti. Durum böyle olunca, tüm dikkatler emekli aylıklarına yapılacak zam oranına çevrildi.

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çiftçilere yapılacak destekleme ödemelerine ilişkin usul ve esaslarında yeni değişiklik yapıldı. Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

İstanbul Boğazı'na imar affı gelecek mi? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

İstanbul Boğazı'nda kaçak inşaat çalışmaları resmen patladı. Kaçak yapılaşmanın durmaması 'İmar affı mı geliyor?' sorusunu gündeme getirdi. İŞte ayrıntılar...

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Memur maaşlarına yapılacak zam miktarı açıklandı! En az 2571 lira hesaplara yatacak

Hükümet Temmuz ayında memurlara yapılacak zamlarla ilgili açıklama yaptı. En düşük memur maaşı 6 bin 429 lira. Artışla birlikte yeni maaş güncellemesi yapılacak. Zamlı maaşlarla ilgili gelişmelerin detayları haberimizde...

Memur maaşlarına zam ne zaman yapılacak? Memur zammı ne kadar olacak?

Memur maaşlarına yapılacak olan zam gündemden düşmüyor. Temmuz ayına az bir zaman kala gözler memur maaşlarına yapılacak olan zamma çevrildi. İşte detaylar!

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

Şehit Yakınlarına Yapılacak Yardımlar Hakkında Bazı Kanunlarda Değişiklik!

Şehit Yakınlarına Yapılacak Yardımlar Hakkında Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol TBMM gündeminde!

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

istanbul boğazına yapılacak 3 katlı tünelin ihalesi ne zaman Haberi

istanbul boğazına yapılacak 3 katlı tünelin ihalesi ne zaman

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin projenin YİD modeli çerçevesinde ihale edilmesi için Kalkınma Bakanlığı nezdinde Yüksek Planlama Kurulunda (YPK) ilgili kurumlarla konunun incelendiğini söyledi. Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk olan Bakan Bilgin, proje güzergahı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi, UKOME ve meclis kararının alındığını kaydetti. İmar plan revizyonlarının yapılarak, İstanbul nazım imar planına işlendiğini belirten Bilgin, ÇED'in gerekli olmadığına dair kararın çıktığını, ihale dosyasının büyük oranda tamamlandığını ifade etti.


AVRASYA TÜNELİ VE KÖRFEZ GEÇİŞ YOLU 2016'DA HİZMETTE


Bilgin projenin YİD modeli çerçevesinde ihale edilmesi için Kalkınma Bakanlığı nezdinde Yüksek Planlama Kurulunda (YPK) ilgili kurumlarla konunun incelendiğini de kaydetti. Projenin tek tüpte hem karayolu hem de demiryolunu aynı anda ihtiva eden özellikte olacağına dikkat çeken Bakan Bilgin, tünelin büyüklüğü ve kapsamıyla...