05 / 05 / 2024

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu açılış

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu açılış

Hazırlanan raporda otoyolun ekonomiye yıllık ortalama 4 milyar, üretime 2 milyar lira katkı sağlayacağı ifade edildi. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 11 bin kişiye istihdam sağlayacak.

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

OECD İstanbul Merkezi yarın açılıyor!

Türkiye ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatının (OECD) iş birliğiyle kurulan "OECD İstanbul Merkezi" yarın açılıyor. 

Bursa, Konya ve Tunceli'deki 3 müze açılıyor!

Bursa, Konya ve Tunceli illerinde restorasyon çalışmaları tamamlanan 3 müze hizmete açılıyor.

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışına davet etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştireceği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak!

İzmir'in kuzey aksında, trafik sorununu önemli ölçüde azaltacak olan 96 kilometrelik Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak

İstanbul- İzmir otoyolu bugün açılıyor! 

İstanbul ile İzmir arasındaki yolculuk süresini 3,5 saate düşürecek otoyolun 192 kilometrelik son bölümü bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak.

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta! 

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. 

İstanbul-İzmir Otoyolu açılışı için son 3 gün!

İstanbul ve İzmir arasındaki mesafeyi kısaltan, konforlu seyahat imkanı sağlayan İstanbul-İzmir Otoyolu 3 gün sonra açılıyor...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik bölümü daha açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Önümüzdeki günlerde İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 183 kilometresi ana gövde, 9 kilometresi de bağlantı yolu olmak üzere toplam 192 kilometrelik kesimi hizmete açacağız" dedi...

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu açılış Haberi

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu açılış

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan ‘İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekonomik Etki Analizi’ raporunda, otoyolun, Türkiye ekonomisinde üretilen katma değerin yarısından fazlasının elde edildiği bölge ekonomisine, yıllık ortalama 4 milyar, üretime 2 milyar lira katkı yapacağı, bu sayede 11 bin 400 kişiye istihdam sağlanacağı öngörüsünde bulunuldu. Açıklamada şöyle denildi: “Otoyol ile bölge genelinde önemli bir istihdam ve katma değer sahibi olan otomotivin, 2017-2030 arasında bölge içinde yıllık ortalama yüzde 6 ek büyüme kaydedeceği tahmin...