24 / 07 / 2024

İstanbul Büyükçekmecede satılık tarlai İstanbul Büyükçekmecede icradan satılık arsa

İstanbul Büyükçekmecede satılık tarlai İstanbul Büyükçekmecede icradan satılık arsa

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde yer alan 10 adet arsa vasıflı taşınmaz Büyükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından 21 Kasım 2014 günü ile 26 Aralık 2014 günü saat 10:10 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İSPER A.Ş. kapsamında istihdam edilmek üzere 32 yeni personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Büyükçekmece Comfort City'de 4 milyon TL'ye! Hemen teslim!

Aykuş İnşaat'ın İstanbul Büyükçekmece'de inşa ettiği Comfort City projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Comfort City projesinin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 10 ilçedeki taşınmazları satışa çıkarıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, farklı ilçelerdeki mülkiyeti belediyeye ait bazı taşınmazlar ile parsellerin satışına onay verdiği açıklandı.

Beyoğlu ve Pendik'teki imarlı 2 arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Beyoğlu ve Pendik'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 10 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarının müteahhidi Yunanistan’a iltica etti iddiası!

İstanbul Büyükçekmece’de temelsiz, kazıksız villalar inşa ettiği gerekçesiyle önce tutuklanan, daha sonra ise tartışmalı bir şekilde serbest bırakılan Ali Gül'ün Yunanistan’a iltica ettiği iddia edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Halk Ekmek tarafından 40 personel alımı yapılacağı, adayların istihdam edileceği açıklandı. Yapılan duyuruda, adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde garson ve aşçı yardımcısı personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı ve adaylarda aranan nitelikler ile başvuru şartlarının neler olduğu merak ediliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları, yaz tarifesine geçiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları'nda, 17 Haziran-8 Eylül tarihlerinde yaz tarifesi uygulanacağı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 8 personel istihdam edileceği açıkland. Yapılan açıklama kapsamında adayların başvuru şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Büyükçekmece’deki ölüm villaları soruşturmasında son dakika: 23 şüpheliye dava açıldı!

İstanbul Büyükçekmece'de temelsiz 144 villadan meydana gelen 8.5 milyar Türk Lirası değerindeki lüks siteye rüşvet karşılığı ruhsat verdiği belirlenen CHP'li belediye hakkında soruşturma tamamlandı. İşte detaylar...

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

İstanbul Büyükçekmecede satılık tarlai İstanbul Büyükçekmecede icradan satılık arsa Haberi

İstanbul Büyükçekmecede satılık tarlai İstanbul Büyükçekmecede icradan satılık arsa

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde yer alan 10 adet arsa vasıflı taşınmaz Büyükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından 1 milyon 682 bin 59 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Tepecik Mahallesinde yer alan taşınmazların yüzölçümleri 314,160,00 metrekare, 7,800,00 metrekare, 8,080,00 metrekare, 10,800,00 metrekare,339,17 metrekare ve 661,23 metrekare arasında değişiyor.


İhale ilanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Tepecik Mahallesinde yer alan 10 adet arsanın borçlu hissesi satılacaktır. Taşınmazlar kısa mesafeli koruma altındadır. 


Kıymeti: 1.682.059.74 TL

1. Satış Günü: 21/11/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası

2. Satış Günü: 26/12/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin...