16 / 05 / 2024

İstanbul Büyükçekmecede satılık

İstanbul Büyükçekmecede satılık

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde yer alan 5 adet arsa Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu tarafından 17 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:05 arası ihale ediliyor.

İstanbul Büyükçekmece'de 10 adet satılık arsa: 1 milyon 682 bin 59 TL!

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde yer alan 10 adet arsa vasıflı taşınmaz Büyükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından 21 Kasım 2014 günü ile 26 Aralık 2014 günü saat 10:10 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Büyükçekmece'de deprem riskli 304 konut yıkılıyor!

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm kapsamında deprem riski taşıyan 2 adada 22 bloktan oluşan toplam 304 konutun yıkım çalışmalarına başlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hal fiyatları açıklandı! Halde sebze meyve ne kadar? İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin  5 Aralık 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde meyve, sebze çeşitlerinin fiyatı ne kadar? Halde hangi sebzeler satılıyor? İşte  5 Aralık 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

İstanbul'un 3 ilçesindeki 3 arsa satılıyor! İBB'den arsa alacaklara büyük fırsat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Gaziosmanpaşa, Kağıthane ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükçekmecede satılık Haberi

İstanbul Büyükçekmecede satılık

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde yer alan 5 adet arsa Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu tarafından  3 milyon 940 bin 373 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttrma usulüyle yapılacak.


Satışa konu olan taşınmazlar arsa vasfında olup, üzerlerinde herhangi bir yapı ve ağaç bulunmamaktadır. Uygulama İmar Planında konut alanı olarak ayrılmıştır.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Celaliye Mahallesinde yer alan arsalar hafig eğimli bir topoğrafik yapıya sahiptir.


Kıymeti: 3.940.373.20 TL

1. Satış Günü: 17/12/2014 günü 14:00 ile 14:05 arası

2. Satış Günü: 16/01/2015 günü 14:00 ile 14:05 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve...