18 / 05 / 2024

İstanbul çengelköyde arsa fiyatları

İstanbul çengelköyde arsa fiyatları

İstanbul İli Bulgurlu, Çengelköy ve Kandilli'de yer alan 3 adet arsanın toplam bedeli 5 milyon 883 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı ihale usulüyle 6 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İTO, İstanbul'da sanayi arsa önerecek: OSB radarı geliyor! 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul'Da sanayicilere arsa önerileceğini ve bu kapsamda OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguladıklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Tuzla Merkez ihalesine 12 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu dün saat 11:00'de gerçekleştirildi. İhaleye katılan firmalar açıklandı...

Emlak Konut GYO Tuzla Merkez ihalesi 12 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 12 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Düşler Vadisi) kapsamındaki, Villa Bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

İdealist Cadde'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (İdealist Cadde) kapsamında, 91 Ada 205 Parsel A, B ve C Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı, Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 1 Aralık tarihinde onaylandı. 

MESA Çengelköy Bosphorus'ta 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

MESA imzasıyla İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesi Temmuz ayında satışa çıktı. Projede, 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

İdealist GYO İdealist Cadde Koru projesi değerleme raporu!

İdealist GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesi'nde bulunan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi değerleme raporu yayınlandı.

İstanbul çengelköyde arsa fiyatları Haberi

İstanbul çengelköyde arsa fiyatları

İstanbul İli Bulgurlu, Çengelköy ve Kandilli'de yer alan 3 adet arsanın bedeli 5 milyon 883 bin lira olarak belirlendi. Arsalar ihale usulüyle 6 Mart 2014 tarihinde satışa çıkacak.


İlanın detayı için