17 / 05 / 2024

İstanbul deniz temizliği

İstanbul deniz temizliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul genelinde kıyı ve deniz temizleme işini 9 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu kıyı deniz temizleme işi 31 Aralık 2015'te tamamlanacak.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Rossmann’da bahar temizliği! Tüm temizlik ürünlerinde %50 indirim ve 3 al 2 öde fırsatı!

Rossmann Marketleri ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla tüm temizlik ürünlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Rossmann 9-29 Mayıs tarihleri arasında aynı markalı temizlik ürünleri alımında 2.si %50 indirimli. Ayrıca çöp ve buzdolabı poşetlerinde, temizlik malzemelerinde 3 AL 2 ÖDE kampanyası var. 

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul'u Çinliler mi işletecek?

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, yeniden gündeme gelen çılgın proje Kanal İstanbul'u Çinlilerin işleteceğini yazdı.

Bina dış cephe temizliği masrafı kime ait?

Bina dış cephe temizliği söz konusu ise bu masraflar kime ait olmalıdır? Kiracıyı mı yoksa ev sahibini mi ilgilendirir?

Deniz İstanbul Yakuplu konut satış fiyatları 2017!

Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul projesinde daireler için peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Projede teslimler bu yılın sonuna doğru teslim edilecek...

ADB'den Şah Deniz-2 için 1 milyar dolar kredi!

Asya Kalkınma Bankası (ADB), dünyanın en büyük doğalgaz sahalarından biri olan Azerbaycan'daki Şah Deniz-2'yi genişletmek için 1 milyar dolarlık finansman desteği sağlamayı kararlaştırdı.

Hasan Şaş, Adana'da Derin Deniz Otel'i açtı!

Adanalı eski milli futbolcu Hasan Şaş'ın, doğduğu Karataş İlçesi'ne yaptırdığı otel, hizmete açıldı. Şaş, çocukları Yusuf Deniz ile Derin'in adını verdiği Derin Deniz Otel'in 5 yıldız konforunda olduğunu söyledi.

Terkos Deniz Suyu Arıtma Tesisi için ÇED süreci başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) deniz suyundan içme suyu elde etmek için düğmeye bastı. Maliyeti 600 milyon TL olan Terkos Deniz Suyu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı projesi için Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.

Sitelerde temizliği sağlayacak 5 madde!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez bugünki yazısında sitelerdeki 4 temel hizmetten bahsetti. İşte, Sitelerde temizliği sağlayacak 5 madde...

Kartal İstanbul Deniz Otobüsü İskelesi'nin imar planı değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kartal'daki İstanbul Deniz Otobüsü Iskelesi'nin imar planını değiştirdi. Kıyıda 500 metrekarelik inşaat yapılması anlamına gelen bu karar, büyük tepki topladı.

Gaziosmanpaşa'da yıkılan binaların çevre temizliği yapılmıyor mu?

Gaziosmanpaşa'nın 16 mahallesinde 13 bölgenin riskli alan olduğu gerekçesiyle başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Gaziosmanpaşa'da yıkılan binaların çevre temizliği yapılmazken ilçe adeta harabe bir kente dönü

İstanbul deniz temizliği Haberi

İstanbul deniz temizliği



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul genelinde kıyı ve deniz temizleme işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi, 9 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da yapılacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek ihale sonrası işe 1 Ekim'de başlanacak ve kıyı ile deniz temizleme işi 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. 



İHALE İLANI:


İstanbul Genelinde Kıyıların ve Denizlerin Temizlenmesi Hizmet Alımı işi

İhale Kayıt No: 2014/91056

İhale Tarih ve Saati: 09/09/2014 10:00

İlgili Müdürlük/Birim Deniz Hizmetleri Müdürlüğü

İlgili Adres: Bahariye Caddesi Haliç Tekke Parkı İçi EYÜP/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2123126494-3126495

İlgili Faks: 2124971975

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sk. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter - İSTANBUL

İhale Türü: HİZMET ALIMI

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: