19 / 05 / 2024

İstanbul deniz ulaşımı payı artacak mı

İstanbul deniz ulaşımı payı artacak mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'na göre; şehir dışına iskeleler kurulacak ve yük taşımacılığı buradan yapılacak. Haliç'e yüzer iskeleler, Karaköy iskelesi, Adalar sahil düzenlemeleri ve marina projeleri 2019'a kadar tamamlanacak.

İstanbulluların ilk üç sorunu belli oldu: İstanbul depremi, ulaşım, ekonomi!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) araştırmasına göre İstanbulluların yüzde 70,1 ise bayramı İstanbul’da geçirdiğine dikkat çekerken, ilk üç sorun İstanbul depremi, ulaşım, ekonomi oldu. İşte ayrıntılar... 

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Denizistanbul sakinlerine özel deniz ulaşımı!

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

İstanbul deniz ulaşımı payı artacak mı Haberi

İstanbul deniz ulaşımı payı artacak mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve belediye meclisinde kabul edilen 2015-2019 Stratejik Planı'nda, İstanbul'da 4 yıl boyunca yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer aldı. Planda, ana hizmet alanları Afet, Çevre, İmar, Kent ve Toplum düzeni, Kültür Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Sosyal Destek Hizmetleri, Ulaşım Hizmetleri ve Genel Yönetim başlıkları altında toplandı.


İstanbul'da her yıl 780 sosyal konut yapılacak! Detaylar için tıklayın!


İstanbul'da raylı sistemlere ne kadar harcanacak? Öğrenmek için tıklayın!


İstanbul'da yeşil alanlara ne kadar harcanacak? İşte cevabı...



Yeni gemi ve iskeleler geliyor!


Deniz yolunun geliştirilmesi için ise 683 milyon TL harcanması planlanıyor. 2017'ye kadar alınacak 10 yeni gemi ile deniz yolunu kullananların oranı yüzde 5 olacak. Deniz...