02 / 05 / 2024

istanbul emlak yatırımları

istanbul emlak yatırımları

Türkiye’den bine yakın aile gayrimenkul alarak, çeşitli fonlara kaynak aktararak veya proje ortaklığına girerek yurtdışına açıldı.

Emlak sektörü İstanbul ile bir ihracat kalemi olacak!

Gayrimenkulde her yıl yükselen satış trendinde şüphesiz yabancılara satışın büyük rolü var. Ekonomide ihracata eşdeğer olan bu değeri Türkiye’ye gelip doğrudan yatırım yaparak taçlandıran firmaların sayısı da günden güne artıyor.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

istanbul emlak yatırımları Haberi

istanbul emlak yatırımları

Dünya genelinde 2008 krizinden bu yana birçok ülke oturum izni ve pasaport karşılığında yatırımcı çekmek için programlar açarken, Türkiye'den de binin üzerinde aile bu yolla yurtdışına açıldı. Portekiz'den Karayipler'e, Malta'dan ABD'ye kadar birçok ülkede uygulanan programlar asgari yatırım miktarı, vade ve sağladığı haklar bakımından çeşitlilik gösteriyor. Kriz öncesinde sadece birkaç ülkede bu tür programlar mevcutken, özellikle Rusya, Çin ve Ortadoğu zenginlerini hedef alan onlarca ülke yabancı yatırımcıları çekmek için ayrıcalıklar sağlamaya başladı. Ancak henüz bu ülkelerin hepsinde gerekli hukuki altyapı mevcut değil.


130 ÜLKEDE SERBEST DOLAŞIM

Örneğin, Avrupa Birliği (AB) üyesi olan ada ülkesi Malta'da 400 bin Euro'ya satın alınan 2+1 daire yıllık 15 bin Euro kira geliri sağlayabiliyor. En az 5 yıl sonra satmak kaydıyla 250 bin Euro'luk devlet tahvili...