20 / 05 / 2024

istanbul Emniyet binası

istanbul Emniyet binası

1975 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Emniyet Sarayı yapılmak üzere 9 milyon liraya satın alınan Vatan Caddesi'ndeki 22 dönüm araziye, Büyük İstanbul Nazım Plan Bürosu inşaat izni vermemiş.

İnşaat halindeki emniyet binası için 'orta hasarlı' denilerek yıkım kararı verildi!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaba inşaat halindeki yeni hizmet binasının 6 Şubat depremleri sonrası ‘orta hasarlı’ denilerek yıkılması Meclis gündemine taşındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Haber-Sen'den İstanbul Radyo binası açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde TRT İstanbul Radyosu’nun Harbiye’deki binası için depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye kararı alınmıştı. Söz konusu karara ilişkin Haber-Sen'den yazılı açıklama geldi.

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Gaziosmanpaşa yeni emniyet binasının inşaatı başladı: 18 milyon 861 bin TL'ye mal olacak!

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Yeni emniyet binası, 2021'de hizmete açılacak. 

RTÜK'ten İstanbul hizmet binasıyla ilgili açıklama!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İstanbul Bölge Temsilciliği hizmet binasıyla ilgili açıklama yaptı.

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Millet Bahçesi'nde yer alacak İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

istanbul Emniyet binası Haberi

istanbul Emniyet binası



NAZIM PLAN BÜROSU İZİN VERMEYİNCE EMNİYET SARAYI İNŞAATI GERİ KALDI


Vatan Caddesi'nde 9 milyona satın alınan 22 dönüm arsa, kamyon ve otobüs garajı olarak kullanılıyor.


  EMNİYET Genel Müdürülüğü tarafından, İstanbul Emniyet Sarayı yapılmak üzere 9 milyon liraya satın alınan Vatan Caddesi'ndeki araziye Büyük İstanbul Nazım Plan Bürosu'nun inşaat izni vermemesi sonucu bina yapılamayacaktır.

  İstanbul Emniyet Müdürlüğü İnşaat Şubesi yetkilileri, Nazım Plan Bürosu'nun ''Ancak bizim kamu kuruluşları için göstereceğimiz yere inşaat yapabilirsiniz. Başka yere yapamazsınız'' cevabı üzerine ne yapacaklarını şaşırdıklarını söylemişler, ''Bu aksiliğin yanında 22 dönüm olan arazinin bir bölümünün sahibi olan Vakıflar ve Sosyal Sigorta da değer arttırma davası...