03 / 05 / 2024

istanbul ev almanın avantajı

istanbul ev almanın avantajı

İTO, MIPIM'de "en zenginin zengini" yatırımcıları İstanbul'a davet edecek. İTO Başkanı Çağlar: "Fuarda 'İki Kıta Tek Şehir' temalı İstanbul çadırına gelecek ziyaretçiler, önce İstanbul'a aşık olacak, ardından da şehirdeki projeleri tanıma imkanı bulacak" dedi.

Şimdi emlak almanın zamanı mı? Vatandaşlar bekliyor mu, alım yapıyor mu?

Ev alacaklar ve yatırım yapacaklar 'Şimdi emlak almanın zamanı mı?' sorusunun yanıtını merak ediyor. Hisse senedi ve eurobond yatırımcısı Bay Tutumlu, X sosyal medya hesabından bir grafik paylaşarak konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev almak isteyen herkes baksın, rakamlar sil baştan yeniden hesaplandı: 1 milyon TL konut kredisi faiz oranı ne kadar? 

Bankaların konut kredi musluklarını kısması, kredi faiz oranlarının yükselmesi ve ev fiyatlarının artması yeni ev almanın hayalini bile kurduramıyor. Bankalardan kredi çekmek isteyenler ise kredi faiz oranlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

TOKİ'den ev almanın şartları değişti!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ'den ev nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

İstanbul’da ev fiyatlarının artış haritası!

Koronavirüs salgını sonrası gayrimenkul sektörü de etkilendi. Peki hangi ilçede konut fiyatları ne kadar oldu? İşte İstanbul’da ev fiyatlarının artış haritası...

Faizsiz ev almanın şartları neler?

Ev sahibi olmanın farklı yolları bulunuyor. Tasarruf birikimi yapabilir, bankalardan konut kredisi çekebilir ya da farklı yöntemleri bulunan aracı kurumlarla, faiz sistemine bulaşmadan ev satın alabilirsiniz. Peki faizsiz ev sahibi olmanın şartları neler?

Konut almanın tam sırası!

Masse 360 Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanlığı Kurucusu Seyhun Acar, "2020 yılında mevcut stokların da azalmasıyla birlikte yeni konutların yapımı da hızlanacak. Ev fiyatları daha da artacak. Konut almanın tam sırası" dedi...

Ev almanın tam zamanı!

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Atay, "Faizlerdeki düşüşle birlikte konut zammı da gündeme gelecektir. O nedenle kendisi için uygun evi bulanların beklememesi gerektiğini düşünüyorum. Konut almanın tam zamanı" dedi...

Konut satın almanın hukuki boyutları!

Ev alırken dikkat edilmesi gerekilen diğer hususlar nelerdir? Ev alımında alıcı ve satıcı arasında nelere dikkat edilmeli? Avukat Elvan Kılıç "Konut satın almanın hukuki boyutları" konusunu kaleme aldı. İşte tüm detaylar...

Karaman'dan ev almanın tam zamanı!

Tamamlanmış ev stoklarının azaldığını söyleyen Emlak Reyonu Yöneticisi Yunus Selçuk, değer artışı yaşanmadan ev almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Müteahhitler ‘ev almanın tam zamanı’ dedi!

Kamu bankalarının faizlerini düşürmesinin gayrimenkul yatırımı için büyük fırsat olduğunu söyleyen müteahhitler ‘ev almanın tam zamanı’ diyor.

Faizler düştü, ev almanın tam zamanı!

Merkez Bankası’nın konut kredilerinde faiz oranını 0.99’a düşürmesinin ardından, birçok banka hemen uygulamayı hayata geçirdi. Sektör temsilcileri konut almanın tam zamanı olduğunu söylüyor...

Konut projelerinden ev almanın avantajları!

Son yıllarda konutların depreme daha dayanaklı, lüks yapılması ve konut arz/talep dengesinde talebin daha fazla olması projeden konut satışlarını artırdı. Peki projelerinden ev almanın avantajları nelerdir?

Peşinat olmadan ev almak mümkün mü?

Peşinatı olmayan bir çok kişi ev almanın hayalini kuruyor. Nakdi olmayan ev almak için en uygun zaman olduğunu düşünen yatırımcılar için ''ev almanın 3 yolu'' araştırıldı. 

istanbul ev almanın avantajı Haberi

istanbul ev almanın avantajı

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 14-17 Mart'ta Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'de "İstanbul: İki Kıta Tek Şehir" sloganıyla "en zenginin zengini" yatırımcıları İstanbul'a davet edecek.


İTO, dünyanın zengin ve ünlülerinin müdavimi olduğu, Cannes'da yarın açılacak MIPIM'e yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 


İTO'nun kurduğu İstanbul gayrimenkul çadırı, bu yıl da Paris ve Londra gibi önemli finans başkentlerinin yer alabildiği Cannes'ın en prestijli yeri olan sahil şeridinde bulunuyor.


"İstanbul: İki Kıta Tek Şehir" sloganıyla ziyaretçileri çekmeyi hedefleyen çadır, global yatırımcılar ile İstanbullu gayrimenkul şirketlerinin buluşma noktası olacak.


İTO, 23 binin üzerinde gayrimenkul profesyonelinin ziyaret ettiği MIPIM'de dijital sunumlarla 90 ülkeden "en zenginin zengini" katılımcılara, Türkiye'nin, yatırım yoluyla vatandaşlık imkanlarını anlatacak.


- "İstanbul'da ev almanın cazibe ve kazancını anlatacağız"

İTO Başkanı İbrahim Çağlar,...