29 / 04 / 2024

İstanbul Florence Nightingale

İstanbul Florence Nightingale

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan'daki İstanbul Florence Nightingale Hastanesi açılış törenine katıldı.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Fiba Holding, Florance Nightingale'deki hissesini devrediyor!

Fiba Holding, 2014 yılında Florance Nightingale’den aldığı yüzde 50 hissesini devretme kararı aldı. Devretme kararıyla ilgili Rekabet Kurumu'na başvuruldu.

Loca Gayrettepe projesi kimin?

Bu yıl Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Loca Gayrettepe projesi Florence Nightingale Gayrettepe Hastanesi'nin yanında konumlandırılıyor...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Kadıköy Şifa Hastanesi resmen el değiştirdi!

Rekabet Kurulu, Kadıköy Şifa Hastanesi AŞ hisselerinin tamamının, Grup Florence Nightingale Hastaneleri AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesini onayladı.

Kadıköy Şifa Hastanesi satılıyor!

Rekabet Kurumuna Kadıköy Şifa Hastanesi hisselerinin tamamının Florence Nightingale tarafından devralınması için başvuru yapıldı.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

1+1 evler insan sağlığını doğrudan etkiliyor!

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi Direktörü, Uzm. Dr. Özgür Şamilgil, genç yaştakilerin çekici bulduğu bu küçük dairelerin 30'lu 40'lı yaşlardakiler için hayatı daha çekilmez sağlıksız hale getirdiğine dikkat çekiyor.

Fiba Holding Antalya'da AVM ve hastane yapacak!

YÖRSİAD üyesi işadamlarıyla buluşan Fiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin, Antalya'da yatırım planları olduğunu belirterek, "Bir otel ve Florence Nightingale Antalya Hastanesi önceliğimiz" dedi.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

İstanbul Florence Nightingale Haberi

İstanbul Florence Nightingale


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaksa en ileri noktadaki ülkelerin baz alınacağını, onun için 2023'te ilk 10'a girmeyi hedeflediklerini belirterek, ''Şu anda 17'yiz ama 17'yi yeterli bulmuyoruz. İlk 10'un içine gireceğiz. Girer miyiz- Gireriz. Bir zamanlar dünyada bir numaraydık ama sonra maalesef malum yerlere geldik. Onun için yeniden aslımıza dönmemiz lazım'' dedi. 


     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan'daki İstanbul Florence Nightingale Hastanesi açılış törenine katıldı. Törende Başbakan Erdoğan'a, ''10 yıldır Sağlıkta Dönüşüm Projesi ile hastaneleri evrensel standartlara kavuşturduğu, sayısız şehir hastaneleriyle de yepyeni bir çığır açmaya yönelttiği, özellikle Türkiye'de ilk defa Sağlık Üniversitesi modelini yükseköğretime kazandırıp sadece tıp doktoru ya da uzman hekim değil, nitelikli hemşire, sağlık teknikeri ve sağlıkta yardımcı ara eleman yetiştirilmesine katkı...