14 / 05 / 2024

İstanbul gayrimenkuller

İstanbul gayrimenkuller

İstanbul İli Ümraniye İlçesi' nde yer alan satılık gayrimenkulun toplam bedeli 1 milyon 217 bin 498 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulun satışı açık artırma suretiyle 25 Haziran saat 14:00'de yapılacak.

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

1942'de tapuda satışı durdurulan gayrimenkuller tekrar satışa çıkarılmış!

1942 yılında tedbir amaçlı öncesinde tapuda satışı durdurulan gayrimenkuller tespit edilerek, tekrar satışına müsaade edilmiş. 

Ankara ve bir şehirde daha kiralık gayrimenkuller! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Isparta'da yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak olan o ihaleler ile ilgili detaylar..

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? Miras bölüşenler aman dikkat!

Miras davalarında gayrimenkul paylaşımı ile ilgili problemler ortaya çıkabiliyor. Peki kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? İşte ayrıntılar...

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

Tokat İli Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde 49 adet iş yeri satıyor!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı 49 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alıyor. İşte detaylar...

Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor!

Sosyal bir platform olan Metaverse'de yatırımcılar gayrimenkule yöneldi. Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor.

Şirketler gayrimenkul yatırımcısı olmaya başladı!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin yatırımlarında gayrimenkuller dikkat çekiyor.

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

İstanbul gayrimenkuller Haberi

İstanbul gayrimenkuller
İstanbul İli Ümraniye İlçesi' nde yer alan satılık gayrimenkulun toplam bedeli 1 milyon 217 bin 498 TL olarak belirlendi.  Gayrimenkulun satışı açık artırma suretiyle 25 Haziran saat 14:00'de yapılacak.
İlanın detayları için