30 / 04 / 2024

İstanbul gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm

İstanbul gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm

İstanbul Gaziosmanpaşa 'da büyük kentsel dönüşüm başladı. İlçe belediyesinin öncülüğünde yürütülen büyük dönüşüm kapsamında, 588 konutluk projenin temeli atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, dönüşümün en büyük itici gücünün cesur davranmak olduğunu

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa'daki 180 bin metrekarelik riskli alanın imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl-Yenidoğan Mahalleleri'ndeki 179 bin 900 metrekarelik riskli alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini 20 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 27 Mart'ta! 

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alan 7 adet iş yerini kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek iş yerlerinin aylık kira bedeli ne kadar? 

Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İslambey kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki İslambey Mahallesi’nde 7 sene önce “Evlerinizi 3 yıl sonra teslim edeceğiz” denilerek başlatılan kentsel dönüşümde henüz sona gelinemedi. Peki Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

İstanbul gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm Haberi

İstanbul gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm

Kentsel Dönüşüm vizyonu şimdi de İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yükseliyor. İlçedeki büyük kentsel dönüşüme öncülük eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, 588 konutluk projesinin temelini attı. Fevzi Çakmak Mahallesindeki hak sahibi vatandaşlarla anlaşılarak başlatılan dönüşüm kapsamında yapılacak konutların temel atma töreni gerçekleşti. 


'KENTSEL DÖNÜŞÜM CESARET İŞİ'


Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümün zor ve cesaret gerektiren bir iş olduğunun altını çizdi. Kentsel dönüşüm hamlesine yeni bir halka daha eklendiğini ifade eden Güllüce, "Şu ana kadar binalarda yaptığımız testlerde çoğu bina riskli ve biz bunları deprem riski olmayan binalar haline getirmeye çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm yapmanın birinci sebebi binalarımızı düzgün bir hale getirmek ve riske karşı korumaktır" dedi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise, Gaziosmanpaşa'nın, İstanbul'daki Kentsel Dönüşüm çalışmalarında en büyük alana...