08 / 05 / 2024

istanbul geniş daireli evler

istanbul geniş daireli evler

Ceylan İnşaat Başkanı Muammer Ceylan İstanbul’da büyük dairelerin artık satılmadığını savunarak, ''Ailelerimiz artık parçalandı, kızın ya da oğlun üniversiteyi bitiriyor tek evde oturuyor. Küçük dairelere ihtiyaç çok fazla şu anda'' dedi. 

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

İstanbul'da kaç bina tehdit altında? İstanbul’da kaç binada geniş cepheli dükkanlar uğruna kolonlar kesildi?

Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaşanan büyük kayıplar yeniden gözleri İstanbul’a çevirdi. Yer bilimciler olası İstanbul depremini hatırlatarak daha fazla gecikmeden gerekli önlemlerin alınmasını dile getirirken, geniş cepheli dükkanlar için kolonları kesilen binalara dikkat çekiliyor.

Teknopark İstanbul genişliyor!

Türk savunma ve havacılık sanayisinin önemli milli projelerinin geliştirildiği Teknopark İstanbul genişliyor.

Kanal İstanbul 600 metre genişlikte olacak!

İhalesi en erken 2018'in ikinci yarısında yapılacağı Kanal  İstanbul'da etüt çalışmaları da yılın ilk yarısında tamamlanacak. Gemi büyüklüğüne göre kanal genişliği de 600 metreye ulaşacak.

DoubleTree by Hilton İstanbul Topkapı kapılarını açtı!

Hilton’u pazara liderlik eden 14 markası arasında yer alan of DoubleTree by Hilton, İstanbul’daki otel portföyünü genişletiyor. Yeni açılan 216 odalı DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapı,merkezi konumuyla hem keyif hem de iş amacıyla seyahat eden konuklara hitap ediyor.

Köksal Ünal: Ankara İstanbul olma yolunda ilerliyor!

Köksal Ünal, Ankara'nın yeni yerleşim bölgeleriyle hızla büyüdüğünü belirterek, ''Şehri yeniliyor ve genişletiyoruz. Ankara istanbul olma yolunda ilerliyor " dedi

Hilton Worldwide İstanbul'daki portföyünü genişletiyor!

İstanbul Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ekonomi sınıfında hizmet veren Hampton by Hilton markasına ait bir otelin açılmasına ilişkin franchise sözleşmesiyle Türkiye’deki portföyünü genişletmeye hazırlanıyor.

1936 yılında İstanbul'un en geniş caddesi yapılıyormuş!

4 Eylül 1936 yılında Son Posta gazetesinde yayınlanan habere göre İstanbul'un en geniş asfaltlı caddesi Topkapı ile Edirnekapı arasında yapılıyormuş. Yolun sağ tarafı motorlu vasıtalara, sol tarafı ise atlara ayrılacakmış.

Kanal İstanbul'un genişliği kaç metre olacak?

Tamamlandığında 44 kilometrelik uzunluğa sahip olacak Kanal İstanbul'un derinliği 25 metre olacak. 1 milyon 120 bin 280 kişinin yaşayacağı Kanal İstanbul projesinin genişliğinin detayları ise haberimizde yer alıyor.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi genişletme çalışmaları onaylandı!

TÜRKİYE'NİN en eski imam hatip lisesi olan, Fatih Balat Mahallesindeki İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni genişletmek için hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşüldü...

THY Lounge Istanbul yenilendi!

Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde hizmet veren özel yolcu salonu “Turkish Airlines Lounge Istanbul” genişletilmiş ve yenilenmiş haliyle bugün yolcuların hizmetine sunuldu...

Yuşa Yolu'nda genişletme çalışmaları tamamlandı!

İstanbul’un en çok ziyaretçi alan ibadet mekânlarından olan Hz. Yuşa (a.s.)’ın Türbesi’ne ulaşım kolaylığı sağlamak üzere başlatılan yol genişletme çalışmaları tamamlandı...

istanbul geniş daireli evler Haberi

istanbul geniş daireli evler

Karar Gazetesi'nden Hamide Hangül'ün haberinre göre; 1995 yılından itibaren İstanbul’da konut projelerine başlayan Ceylan İnşaat’ın patronu Muammer Ceylan, kentsel dönüşüm yasasının çıkmasıyla birlikte dönüşüm projelerine ağırlık vermiş durumda. 

 
Türkiye’de konut piyasasını da değerlendiren Muammer Ceylan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konut satışları düşmez. Geçen yıl yabancıya 25 bin konut satıldı. O bizi kurtarmaz. Biz yine kendi halkımıza, ihtiyaç sahibi olan insanlarımıza satış yapıyoruz. Türkiye’de konut açığı var. 1990’lı yıllardan 2010 yılına kadar neredeyse hiç inşaat yapılmadı, mahalle bazında konutlar yapıldı. Site kültürü yeni çıktı. Markalı projelere ülkemizin ihtiyacı var. Biz hiç bir zaman yabancıya satmak için proje üretmiyoruz.”

KOMŞULUK İÇİN ÇİĞ KÖFTE PARTİLERİ YAPIYORUZ

Sitelerde aidat konusuna da değinen Muammer Ceylan, “Site yöneticiliği bir meslek haline geldi. Profesyonel şirketler kuruldu. Ancak aidat sistemi...