05 / 05 / 2024

istanbul hacıhüsrev

istanbul hacıhüsrev

Polat Holding, gecekonduların yer aldığı ve kentsel dönüşüme dahil olan İstanbul Hacıhüsrev'deki arsası üzerine otel yapacak...

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-İstanbul arası hızlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin dört bir yanında ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir yaşam sunmak için durmadan, yılmadan çalıştıklarını kaydederek, Ankara-İstanbul YHT Hattı'ndaki seyahat süresini 35 dakika daha kısaltacaklarını duyurdu.

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

Borsa İstanbul haftaya hızlı başladı, işte 16 Ocak İstanbul BIST 100 endeksi!

Yurt dışı borsalarda esen olumlu hava Borsa İstanbul’a da yansıdı. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, geçen hafta yaşadığı kayıpların ardından haftaya umutlu başladı. Endeks ve işlem hacmi bir önceki kapanışa göre yükseldi.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

İstanbul'a 'HIZRAY' geliyor: Beylikdüzü-Pendik arası bir saate iniyor!

Beylikdüzü-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında hayata geçirilmesi planlanan yeni metro hattı için bu yıl ihaleye çıkılacak. HIZRAY ismi verilen hatla 72 kilometre uzunluğundaki mesafe bir saatte kat edilecek.

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi kuruldu!  

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Koray Küçükali ve Mustafa Hüsrev Şahan ortaklığında kuruldu.

İzmit Hacıhızır sakinleri kentsel dönüşüme karşı dernek kurdu!

Kentsel dönüşüm nedeniyle mahallelerinin de içerisinde bulunduğu birçok alanın riskli alan ilan edilmesine karşı uzun zamandır tepki gösteren Hacıhızır Mahallesi sakinleri, mücadelelerine devam etmek için dernek kurdu.

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi, toplumun ihtiyacına cevap verecek tüm sosyal donatılarıyla hızla sürüyor.

İstanbul'a hızlı tren müjdesi!

Çinli bir şirket, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerine inşa edilecek, Sakarya’ya kadar uzanacak “hızlı tren” standardındaki hat için Ankara’yla görüşmeye başladı. 

Kocaeli'de dönüşüm istemeyen 196 mahalle sakini dava açtı!

‘Riskli alan’ ilan edilen ve Kentsel Dönüşüm izni çıkarılan Veliahmet ve Hacıhızır Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar bu kararın iptali için İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Kentsel dönüşüm istemeyen 196 mahalle sakini avukata vekalet verdi.

istanbul hacıhüsrev Haberi

istanbul hacıhüsrev

Polat Holding, İstanbul Hacıhüsrev'deki arsasına otel yapamaya karar verdi. Gecekondularla dolu olan arsa için Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, arsanın kentsel dönüşüme dahil olduğunu ve bölgede oturan gecekondu sahiplerini mağdur etmeyeceklerini ifade etti. Gecekondu sahiplerinin oturabilecekleri ev yapacaklarını söyleyen Polat, "Az para kazanım ama beddua almayalım" şeklinde...