26 / 07 / 2024

İstanbul Havalimanı dükkanları

İstanbul Havalimanı dükkanları

29 Ekim’de hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nda kamera sistemlerinin tümü henüz çalışmadığından dükkânlar, ürünlerinin bulunduğu dolaplara asmalı kilit taktı.

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

İstanbul'da kaç bina tehdit altında? İstanbul’da kaç binada geniş cepheli dükkanlar uğruna kolonlar kesildi?

Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaşanan büyük kayıplar yeniden gözleri İstanbul’a çevirdi. Yer bilimciler olası İstanbul depremini hatırlatarak daha fazla gecikmeden gerekli önlemlerin alınmasını dile getirirken, geniş cepheli dükkanlar için kolonları kesilen binalara dikkat çekiliyor.

Türkiye'de bir ilk yaşanıyor! İstanbul Havalimanı’nda teknolojik alışveriş dönemi başladı! Görenler şaşkın...

Dünyanın en önemli transfer merkezleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı, dış hatlar terminalindeki alışveriş alanında yolculara eşlik eden ve mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini tanıttı...

Sabiha Gökçen’deki dükkanlar kepenk indirdi!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletme hakkını elinde bulunduran Malezyalı şirket pandemi nedeniyle dükkanlara ihtarname gönderdi. İhtarname sonrası dükkanlar kepenk indirdi. 

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

İstanbul Havalimanı dünyada 'oyunu değiştiren' projeler arasında!

Dünyada son dönemde inşa edilen havalimanı projeleri arasında doğa teması öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı mimari tasarımıyla dünyada bu akımın öncüleri arasında yer alıyor.

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

İstanbul Havalimanı'na Özel Başarı Ödülü!

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

İstanbul Havalimanı dünyanın yeni transfer merkezi olacak!

İstanbul Havalimanı'nın 7 Nisan tarihinden itibaren bütün tarifeli seferlere kapısını açmasıyla dünya havacılık tarihinde yeni bir dönem başlayacak.

İstanbul Havalimanı dünya devlerine rakip oldu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, İstanbul Havalimanı 'nın dünya devlerine rakip olduğunu söyledi..

İstanbul Havalimanı dükkanları Haberi

İstanbul Havalimanı dükkanları

Dünyanın en büyük havalimanı olacak istanbul Havalimanı'nın ilk fazı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, 29 Ekim'de açılan İstanbul Havalimanı'nda ilk sefer başladı. 2 Kasım itibariyle Ankara, İzmir, Antalya ve Lefkoşa'ya doğrudan uçuşlar gerçekleşirken, Bakü için en yakın uçuş tarihi 8 Kasım olarak açıklandı.

Uçuşların başlamasıyla yeni havalimanındaki kafe, büfe ve hediyelik eşyaların satıldığı işletmeler de hizmet vermeye başladı. Kamera sistemlerinin tamamının çalışmaması nedeniyle işletmeler, dışarıda bulunan ürünlerinin çalınmasını engellemek amacıyla asma kilitlerle önlem aldı.

Ürünlerini kilitlemeyen bazı işyerleri ise günlük uçuşların tamamlanmasının ardından dışarıda bulunan ürünlerini tek tek depolara taşıyarak koruyor.
 

45 soruda İGA!

Almanlar 12 yılda yapamadı! Türkler 42 ayda...