27 / 04 / 2024

istanbul havalimanı metrosu ne zaman açılacak

istanbul havalimanı metrosu ne zaman açılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı canlı yayın programında merakla beklenen İstanbul Havalimanı metrosunun 1-2 ay içinde hizmete açılacağını dile getirdi. İşte detaylar...

İstanbul Havalimanı metrosu 2021'de açılacak!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hat 2021'de hizmete açılacak...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 38 kilometrelik Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattını gelecek yıl açmayı hedeflediklerini söyledi.

İstanbul Havalimanı'nın 4'üncü pisti 24 ayda tamamlanacak!

İstanbul Havalimanı'nda devam eden yatırımlar hakkında bilgi veren İGA İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, 3. pistin 18 Haziran'da açılacağını söyledi. Samsunlu, ''4. pist başlayınca 24 ay süremiz var. 2023 ya da 2024 yılında biter'' dedi.

İstanbul Havalimanı metrosu 2020 sonunda açılıyor!

Metronun olmadığı havalimanının eksik olduğunu ifade eden İGA’nın CEO’su Kadri Samsunlu, "Ben de isterdim, metro olmasını. Evet, eksiklik. Bu sene sonunda açacağız." dedi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 2020'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 2020 yılı ilk yarısında sistemini hizmete alacaklarını söyledi.

İstanbul Havalimanı'na 30 dakikanın altında ulaşılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattı ve Halkalı-İstanbul havalimanı hatlarıyla İstanbulluları yarım saatin altında İstanbul Havalimanı'na ulaştıracağız" dedi...

İstanbul Havalimanı'na giden metrolar ne zaman açılacak?

İstanbul Havalimanı ulaşımı kolaylaştırmak için inşa edilen metro hatları hakkında bilgi veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, " "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nu 2019 sonunda, İstanbul Havalimanı-Halkalı Metorsu'nu 2020'de tamamlamayı hedeflemekteyiz." dedi.

İstanbul Havalimanı metrosunda son durum!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Metro hattının ilk etabı 2019 yılında, ikinci etabı ise 2021 yılında açılacak.

İstanbul Havalimanı, havacılık sektörünü değiştirecek!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk etabı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün dev bir törenle açıldı. Havalimanından ilk uçuş yarın Ankara'ya yapılacak. 

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

İstanbullulara Kurban Bayramı müjdesi: Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olacak! 

Kurban Bayramı'nda Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun seferlerinden ücret alınmayacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

İstanbul Havalimanı Metrosu açılış için gün sayıyor! Türkiye'nin en hızlı metrosu işte bu tarihte açılacak!

İstanbullular tarafından merakla beklenen İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

İstanbul Havalimanı metrosu için tarih verildi! Taksim'den 30 dakikada gidilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı canlı yayın programında merakla beklenen İstanbul Havalimanı metrosunun 1-2 ay içinde hizmete açılacağını dile getirdi. İşte detaylar...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu Kasım'da açılacak! Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Bakan Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul-Halkalı Metro Havalimanı şantiyesinde inceleme yaptı. Bakan Karaismailoğlu, hedeflerinin kasım ayı itibarıyla İstanbul Havalimanı'na bütün vatandaşlarımızın metroyla ulaşmaya başlamasını sağlamak olduğunu duyurdu.

Suat Sarı'dan İstanbul Havalimanı Metrosu açıklaması!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın İstanbul’da yeni havalimanı için inşa ettiği metro hatlarının yaklaşık 1.5 milyar dolarlık israfa neden olduğunu ileri sürdü. 

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu'nda ilk test sürüşü yarın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın ilk etabında test sürüşünü yarın yapacaklarına dikkat çekti. Karaismailoğlu, "Saatte 120 kilometre hızla gidecek metro araçlarıyla günde 600 bin yolcu taşınması hedefleniyor" dedi

Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu paylaşımı!

Küçükçekmece (Halkalı)-Başakşehir-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu 31.5 kilometre uzunluğa sahip. 8 istasyonu bulunan hattın trafik yükünü hafifletmesi planlanıyor. 

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı başladı! 

İstanbul'da ulaşımı kolaylaştıracak stratejik hatlardan Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesimi için kazı çalışmaları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katıldığı törenle başladı.

istanbul havalimanı metrosu ne zaman açılacak Haberi

istanbul havalimanı metrosu ne zaman açılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katıldığı canlı yayın programında, ülke gündeminde olan projelere ilişkin detayları açıkladı. Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunun yapımında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hiçbir katkısı olmadığına değinen Bakan Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı metrosunun da çok yakın bir zamanda açılacağını duyurdu.

Bakan Karaismailoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Sabiha Gökçen'de inen vatandaşın hiç başka araca binmeden raylı sistemi kullanarak Halkalı'ya kadar gidebileceğini söyleyen  Bakan Karaismailoğlu, İstanbul'un birçok yerine böylelikle ulaşılabileceğini, İstanbul için hazırlanmış bin 100 kilometre Metro hattı olduğunu söyledi.

"Şu an 500 kilometre metro hattı var devam edenlerle birlikte. Yıllık 35 milyon yolcu kapasitesi var Sabiha Gökçen'in. Bu günlük 1,2 milyon kişi ulaşabilecek." diyen Bakan Karaismailoğlu, önümüzdeki yüzyıla yetecek bir kapasiteye sahip olduğunu söyleyerek, seneler önce ana muhalefet liderinin Sabiha Gökçen'i Tuz...