17 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanında kaç kişi öldü

İstanbul Havalimanında kaç kişi öldü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Havalimanı'ndaki iş kazalarına ilişkin soruları yanıtladı. Turhan, işin başından itibaren ölümlü kaza sayısının 30 olduğunu ifade etti. 

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

İstanbul Havalimanı'nda büyük tehlike: Pistlerde parçalanma riski! 

İstanbul Havalimanı inşaatında depremin etkilerini en aza düşürmeye yarayan "sismik izolatörün" kullanılmadığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

BinBin’den İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz ulaşım desteği!

İGA İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren Mikromobilite şirketi BinBin, kısıtlı bir süreyle terminal içerisindeki tüm cihazlarını ücretsiz kullanıma açtığını duyurdu.   

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

İstanbul Havalimanı'nda açıldığından bu yana 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 29 Ekim 2018 tarihinden bu yana İstanbul Havalimanı'nda 1 milyon 417 bin uçuş yapılırken, 205 milyon 365 bin yolcunun ağırlandığını duyurdu.

Türkiye'de bir ilk yaşanıyor! İstanbul Havalimanı’nda teknolojik alışveriş dönemi başladı! Görenler şaşkın...

Dünyanın en önemli transfer merkezleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı, dış hatlar terminalindeki alışveriş alanında yolculara eşlik eden ve mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini tanıttı...

İstanbul Havalimanı'nda İGA devlete 22 milyar 152 milyon Euro kira ödeyecek!

İşletme süresi 25 yıl olarak (sona erme: 7 Nisan 2044) belirlenen İstanbul Havalimanı'nda, İGA devlete toplam 22 milyar 152 milyon Euro kira ödeyecek.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, İstanbul'da 1000 yataklı iki hastane inşaatı için çalışmalar başladı. Atatürk Havalimanı'nda başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Dünyanın en uzun parametrik form tasarımı İstanbul Havalimanı'nda!

İstanbul Havalimanı’ndaki Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığında Softroom ile birlikte tasarlandı. 

İstanbul Havalimanı 3'üncü paralel pistinin inşasında sona yaklaşıldı!

Bakan Turhan, yaklaşık 76,5 milyon metrekarelik alandaki İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden 3'üncü paralel pistin inşasında da sona yaklaşıldığını söyledi...

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

İstanbul Havalimanı’nda hisse satış süreci durduruldu!

İstanbul Havalimanı’nda hisse satış sürecinin ortaklarca durdurulduğu açıklandı. İGA konuya ilişkin yorum yapmadı...

İstanbul Havalimanında kaç kişi öldü Haberi

İstanbul Havalimanında kaç kişi öldü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün (SHGM) 2019 yılı bütçe görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

İstanbul Havalimanı inşaatındaki iş kazaları

Bakan Turhan, İstanbul Havalimanı'nda işin başlamasıyla kuş göç yolları konusunda uzman üniversiteden hizmet alındığını ifade etti. Turhan, hazırlanan önlem paketi kapsamında havalimanına 2 adet kuş radarı konulduğunu söyledi.

İstanbul Havalimanı'ndaki iş kazalarına ilişkin soruları da hatırlatan Turhan, işin başından itibaren ölümlü kaza sayısının 30 olduğunu ifade etti. 

Turhan, iş kazalarının asgariye indirilmesi için 783 İş Sağlığı Güvenliği personelinin istihdam edildiği bilgisini verdi.Turhan, "459 iş sağlığı ve güvenliği uzmanıyla 350 bin kişiye bu konuda eğitim verilmiştir. İşçi şikayetleriyle ilgili gereken tüm...