02 / 05 / 2024

istanbul havaray ihale sonuçları

istanbul havaray ihale sonuçları

Havaray İstanbul'da hangi noktalar arasına inşa edilecek? Havaray etüt proje ihalelerini hangi firmalar, kaç TL teklif ile kazandı? Havaray projelerinde çalışmalara ne zaman başlanacak? İptal edilen teleferik ihalesi hangisi ve tekrar ne zaman yapılacak?.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Kanal İstanbul'da yeni ihale! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda hazırlıklar başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul Geçişi Demiryolu Hattı'na ilişkin yeni ihale düzenlenecek...

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Kanal İstanbul'un yeni ihale tarihleri açıklandı!

TOKİ, Kanal İstanbul’un çevresinde hayata geçirilecek Yenişehir kapsamında Arnavutköy’de inşa edilecek konutlar için etap etap ihale gerçekleştirecek.

Kanal İstanbul projesinde 2'nci ihale yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak tanıttığı Kanal İstanbul projesinde bir büyük ihale daha sonuçlandı. 

Kanal İstanbul projesinde ihale aşamasına gelindi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'un mimari boyutunun hazır olduğunu açıklayan Erdoğan, "Bunun yanında teknik tüm boyutlar hazırdır ve artık işin ihale safhasına gelmiştir" diye konuştu.

Kanal İstanbul için ihale yapılacak mı?

Kanal İstanbul için asıl bir ihale yolu izleneceği, daha doğrusu ihale edilip edilmeyeceği henüz belli olmadı. Rönesans grubunun Kanal İstanbul için yoğun şekilde çalıştığı ileri sürülüyor...

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kanal İstanbul’da ihale hazırlığı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin ihalesinin bu senenin ikinci yarısında yapılması bekleniyor.

Kanal İstanbul'da ilk ihale tarihi belli oldu!

Kanal İstanbul projesi'nin ilk ihale tarihi belli oldu. Kanalın etki alanında kalan tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerinin taşınması ve yeniden yapılması için ihale tarihi açıklandı...

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Kanal İstanbul’da ihale aşamasına geldik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul’da ihale aşamasına gelindiğini belirtti ve "Bu yıl içinde de kazmayı vuracağız" dedi...

istanbul havaray ihale sonuçları Haberi

istanbul havaray ihale sonuçları


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan havaray, raylı sistem ve teleferik projelerinde son durumu Emlakkulisi.com açıklıyor...


Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray Hattı!


İstanbul'da hayata geçirilecek havaray projelerinden ihalesi gerçekleştirilen Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray Hattı Etüt Projesi ihalesini 975 bin TL + KDV bedel ile Tekfen Mühendislik kazandı. 


Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı Etüt Projesi için yarından (22 Aralık 2014) itibaren 10 gün içinde işin sözleşmesi yapılacak ve akabinde 7 gün içinde işe başlanacak.



Toplam 1,60 kilometre uzunlukta olan Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray Projesi'nin kesinleşmemiş güzergahına göre Sefaköy metrobüs durağından başlayacak olan havaray projesi, Halkalı Meydanı’ndan geçerek, Atakent, İkitelli ve Başakşehir 1. Etap Metrosu’na kadar gidecek.


Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesi, Beylikdüzü İncirli Metrosu, Kirazlı Halkalı LRT Hattı ve Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu...