04 / 05 / 2024

İstanbul-İstanbul 2b arsa

İstanbul-İstanbul 2b arsa

Yapı Kredi Koray GYO İstanbul-İstanbul projesi kapsamındaki 2B arsaların devralınmasına ilişkin tebligat hakkında açıklama yaptı.

İstanbul ve bir ilde daha arsa fırsatı! Arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İstanbul ve Adana'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İstanbul'daki arsa Üsküdar'da yer alırken, Adana'daki arsa ise Çukurova'da bulunuyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

Next Level İstanbul'da yüklenici payı 3.6 milyar TL oldu! 

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesinde Arsa Satışı Karşılığı Şirket Yüklenici Payı Toplam Gelirinin, 3 milyar 623 milyon 870 bin 437 liraya yükseldiğini açıkladı. 

TOKİ'ye başvuruda bulunan İstanbullular aman dikkat! Arsa kurasını bekleyenlere müjde! Sonunda belli oldu!

TOKİ tarafından İstanbul'daki arsa başvuruları ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte detaylar!

Ümraniye'de 183 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın!

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi'nde yer alan 183 metrekarelik arsayı satıyor. İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 200 bin TL'ye arsa sahibi olma imkanı! Bu fırsatı kaçırmayın! 

İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Çanakça Mahallesi'nde yer alan arsa 200 bin TL'ye satışa sunuldu. İşte İstanbul'daki arsa satışına ilişkin tüm ayrıntılar...

İstanbul'un arsa değeri 23,4 trilyon liraya ulaştı!

Mega kent İstanbul'un arsa değeri 23,4 trilyon TL'ye ulaştı. Peki arsa değeri en yüksek ilçeler hangileri?

İstmarina 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "İstmarina" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Bu bölgelerde evi olanlar dikkat!

Türkiye’deki yeni konut üretiminin ihtiyacın altında gerçekleşmesi ve İstanbul’daki arsa sıkıntısı özellikle son 1 yıldaki fiyat artışının temel sebebi oldu. MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, istediği gibi bir sıfır konutu bulamayan vatandaşların ikinci el konutlara yöneldiğini belirtti.

Evora Denizli'nin şirket payı 134 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul projesinin Arsa Şirket Payı Toplam Geliri'nin artarak 134 milyon 90 bin 518 TL'ye çıktığını açıkladı.

İzmir, inşaat firmalarının yeni adresi oldu!

İstanbul'daki arsa arzının sınırlı olması gayrimenkulcüleri İzmir'e yönlendirdi. İzmir'de konut fiyatları 1 yılda yüzde 18,5 oranında arttı...

Adania Gayrimenkul, İstanbul'da arsa arıyor!

Son Grup şirketlerinden Adania Gayrimenkul İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri için İstanbul’da arsa arıyor..

Markalı konut projelerinde Anadolu devri!

İstanbul’da arsa arzının sınırlı olması ve diğer illerden gelen konut talebi ile gayrimenkul şirketleri yeni adresler belirledi. Markalı konut projelerinde Anadolu devri başladı.

İstanbul-İstanbul 2b arsa Haberi

İstanbul-İstanbul 2b arsa

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İstanbul projesi kapsamındaki 2B arsaların devralınmasına ilişkin tebligat hakkında açıklama yaptı.

İstanbul-İstanbul projesi için şirket tarafından verilen taahhütname kapsamında, projede yer alan ancak 2B olması nedeniyle mülkiyetleri site sakinlerine devredilememiş olan toplam 8 bin 991,98 metrekare alana sahip 157 ada, 15 parselin (eski 969 parselin) alımı için şirket tarafından katlanılması öngörülen yaklaşık 15 milyon 735 bin 388 TL tutarındaki yükümlülük için iç verim oranı ile iskontolanmış tutarı olan 12 milyon 96 bin 894 TL karşılık finansal tablolara yansıtıldı. 

Gelinen aşamada, T.C. İstanbul Valiliği Haliç Emlak Müdürlüğü tarafından Yapı Kredi Koray GYO'ya iletilen yazı ile 2B düzenlemeleri kapsamında söz konusu arsanın şirket tarafından alınacak olan 2 bin 163,09 metrekare kısmına...