15 / 05 / 2024

İstanbul İzmir arası ev fiyatları ne kadar

İstanbul İzmir arası ev fiyatları ne kadar

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi, bu güzergâhtaki emlak piyasasını hareketlendirdi.

Prof. Dr. Celal Şengör'den korkutan açıklama: 7.4'lük deprem olabilir! Tekirdağ-İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek!

Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili korkutan açıklamalarda bulundu. İşte 'Tekirdağ-İstanbul arası ve İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek' diyen Şengör'ün o açıklamaları...

Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik metro hattı bu ay açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın büyük ihtimalle 10 Mart tarihinde, İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattının da bu ay içinde hizmete sunulacağını belirtti. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

TOKİ'den peş peşe çiftte müjde: 43 ilde 212 konut, 17 ilde 143 iş yeri satacak! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eylül ayının son fırsat bombasını patlattı. TOKİ bu kapsamda, ucuz fiyata 43 ilde 212 konut hem de 17 ilde 143 iş yeri satacak. İller arasında İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa'da var. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında şok gelişme! Tabela yine değişiyor! 9 Şubat akaryakıt fiyat listesi

Brent petrol ve döviz fiyatlarındaki değişiklikler güncel benzin ve motorin fiyatlarını da etkiliyor. Geçtiğimiz gün yapılan indirim ile birlikte akaryakıt fiyatları da en çok araştırılan konular arasında yerini alıyor. İşte İstanbul, İzmir, Ankara 9 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları…

Togg, İstanbul-İzmir arası kaç lira yakıyor? İşte motorlu araçla arasındaki maliyet farkı...

İstanbul'da açılan TOGG Deneyim Merkezine ziyaretçi akını sürüyor. Ziyaretçilerin otomobili yakından inceleme fırsatı bulduğu merkezde Togg ile ilgili bilgilendirme de yapılıyor. İstanbul-İzmir arası Togg C-SUV ile 306 lira 82 kuruş yakarken aynı segmentteki motorlu bir araç 1020 lira 74 kuruş yakıy

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

İstanbul - İzmir Otoyolu geçiş ücreti ne kadar 2022 sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki seyahat etmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otoyollar arasında yer alan İstanbul - İzmir Otoyolu ücreti nasıl hesaplanır?

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

İstanbul-Ankara arası 1.5 saate düşecek!

İstanbul-Ankara arasında yolculuk imkanı sunacak olan süper hızlı tren yolculuk süresini 1.5 saate düşürecek.

İstanbul-İzmir arasında kısalan yol tasarrufu artıracak!

Yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanan İstanbul-İzmir Otoyolu ile birçok alanda tasarruf sağlanması ve çevre kirliliğinin azaltılması planlanıyor.

CHP'den İstanbul-İzmir Otoyolu eleştirisi!

CHP Grup Başkanvekili Özel, "İstanbul-İzmir arasını kısaltacağı belirtilen İstanbul-İzmir Otoyolu'nu kullanan otomobillerin sadece gidiş için 256,3 TL ödeyeceği dikkate alındığında, bu otoyolun vatandaşlarımızın sırtına bindirdiği yük de ortadadır" dedi...

İstanbul- İzmir otoyolu bugün açılıyor! 

İstanbul ile İzmir arasındaki yolculuk süresini 3,5 saate düşürecek otoyolun 192 kilometrelik son bölümü bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak.

İstanbul-İzmir Otoyolu yarın açılıyor! 

İstanbul ile İzmir arasında 8,5 saati bulan seyahat süresini 3,5 saate düşürecek otoyol yarın hizmete girecek. 

İstanbul İzmir arası ev fiyatları ne kadar Haberi

İstanbul İzmir arası ev fiyatları ne kadar

Bursa’ya kadar olan bölümün yılsonunda tamamlanması beklenirken, Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 ve 2015 yıllarında Ocak-Şubat dönemlerinde bu bölgede yaşanan emlak fiyatlarındaki değişimi gözler önüne seriyor.



En fazla ilan Orhangazi’den verildi

sahibinden.com verilerine göre, satılık emlak ilanlarında en yüksek ilan artışının yaşandığı yer Orhangazi olarak belirlendi. 2015 Ocak-Şubat aylarında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre ilan adedinde yüzde 146 oranında artışın olduğu Orhangazi’yi, yüzde 74 artışla İzmir takip etti. Yine aynı dönem için satılık emlaklarda metrekare başına en yüksek fiyat artışının yaşandığı bölge ise yüzde 19 ile Gebze oldu. Gebze’yi yüzde 14 artışla Dilovası izledi.



Kiralık emlak verilerine göre ise 2015 Ocak ve Şubat aylarını kapsayan dönemde geçen yılın aynı dönemine oranla en yüksek ilan artışı yüzde 86 ile Gebze’de yaşandı....