15 / 05 / 2024

istanbul kaçıncı oldu

istanbul kaçıncı oldu

Facebook kullanıcıları ‘en beğenilen 50 şehri’ belirledi. Listedeki şehirler aldıkları beğeniler ile belirlenirken, listenin birinci sırasında New York yer aldı. İstanbul listede 7’nci sırada bulunuyor.

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

Benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç TL oldu? Yeni indirim geldi mi? BP, Total, Opet 30 Nisan 2023 fiyat listesi..

Sürücüler merakla 'Benzin, motorin, LPG fiyatlarında yeni indirim var mı?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç TL oldu? Yeni indirim geldi mi? BP, Total, Opet 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG fiyatları il il kaç TL oldu? Sürücüler dikkat! BP, Opet, PO 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sürücüler son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını il il araştırıyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları il il kaç TL oldu? İşte BP, Petrol Ofisi, Total, Opet, Shell 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu? 26 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları güne düşüşle başalrken altın bileziklerinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu? 26 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları.

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı kaç TL oldu? Hemen bu rakamlara göz atın! 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı tutarları merakla araştırılıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı kaç TL oldu?

Yuki elektrikli Greta Mini bu ay kaç TL oldu? Rakamlar peş peşe açıklandı! 23 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yuki Greta Mini'nin fiyatları merakla araştırılıyor. Peki Yuki elektrikli Greta Mini bu ay kaç TL oldu? Rakamlar peş peşe açıklandı! 23 Nisan 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında son dakika! Hangi maaş kaç lira oldu? Ara zam gelecek mi? Şimdi bakın

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki hangi maaş kaç lira oldu? Ara zam gelecek mi?

Aile Bakanlığından SED yardımı alan hemen baksın! SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri amacıyla sosyal destek ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç lira oldu? Hemen bu rakamlara bakın! 

Sosyal yardımlardan faydalanan binlerce vatandaş, aylıklarına yeni zam gelip gelmediğini araştırıyor. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç lira oldu?

1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim gelmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları resmen fırladı! 16 Nisan 22, 18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? Son dakika!

16 Nisan altın bilezik fiyatları yatırımcılar ve altın bilezik almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarını yükselmesi ile altın bilezik fiyatları resmen fırladı. 16 Nisan 22, 18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 

Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününü rekorla kapatmaya hazırlanıyor. Altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Altın fırladı Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?

istanbul kaçıncı oldu Haberi

istanbul kaçıncı oldu

15 milyon beğeni alan New York’u, Paris ve Londra takip etti. 3 milyon 200 bin beğeni alan İstanbul listede 7’nci sırada yer aldı. Berlin, Roma, Amsterdam gibi şehirler İstanbul’un gerisinde kaldı.



Tahran 32’nci sırada!


1 milyar 320 milyon kullanıcı ile dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, şehirleri tanıtan sayfalar oluşturarak kullanıcılarına tavsiye edilen yerleri gösteriyor. Listedeki diğer bir sürpriz şehir ise Tahran oldu. Listeye 32’nci sırada giren İran’ın başkenti, Milano ve Münih gibi şehirlerden daha fazla beğeni...