06 / 05 / 2024

istanbul kadıköy icradan satılık

istanbul kadıköy icradan satılık

T.C İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi, İstanbul Kadıköy'de 1 milyon 850 bin TL'ye apartman satıyor...

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy'de 70 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 23. İcra Dairesi Kadıköy'de yer alan binayı 70 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

Kadıköy'deki 'Perili Köşk' icradan satılık!

Kadıköy Caddebostan'da bulunan, tarihi Ragıp Paşa Köşkü diğer adıyla "Perili Köşk" olarak ta bilinen bina icradan satışa çıkarıldı...

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Kadıköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İnanlar İnşaat'ın Kadıköy'deki 3 gayrimenkulü icradan satışta!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi'nde yer alan Cadde Terrace, Göztepe Mahallesi'nde yer alan Terrace Cadde 251 ve Ihlamur Terrace isimli apartmanlarda bulunan 3 daire icradan satışa çıkarıldı. 

Kadıköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Mecidiye Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli binalı taşınmaz 4 milyon 690 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kadıköy'de 4.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 daire!

İstanbul ili, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 4 milyon 157 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Kadıköy'de 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi'nde yer alan dubleks daire 5 milyon TL bedel ile icradan satılıyor.

İstanbul Kadıköy'de 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından İstanbul ili Kadıköy ilçesi Merdivenköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli ev 5 milyon 500 bin TL'ye ihale ediliyor.

istanbul kadıköy icradan satılık Haberi

istanbul kadıköy icradan satılık


T.C İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi, İstanbul Kadıköy, 1156 ada, 75 parseldeki Erenköy Mahallesi'nde yer alan 6.742,00 metrekare yüzölçümlü kapalı garajı olan, havuzlu, bahçeli kargir iki apartman niteliğindeki gayrimenkulü toplam 1 milyon 850 bin TL bedelle satışa sunuyor.


Detaylı bilgi için