11 / 05 / 2024

istanbul maslak no 1

istanbul maslak no 1

Saral Şirketler Grubu, Altınbaş Holding, Koçkaya Holding tarafından Maslak bölgesinde hayata geçirilen Maslak No 1 projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Maslak No 1 son durum!

Maslak No 1 projesi Saral Şirketler Grubu, Altınbaş Holding ve Koçkaya Holding imzası ile inşa ediliyor. Maslak No 1 projesinin son durumu 8 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi.

İstanbul Maslak No 1 havadan görüntülendi!

Maslak No 1 23 Nisan 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Koray GYO'dan Maslak arsasına ilişkin açıklama! 

Koray GYO Yönetim Kurulu 22 Temmuz 2022 tarihli toplantısında, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maslak Mahallesi, 11 ada 87 No'lu parselde kayıtlı, tapu kayıtlarında yüzölçümü 9.034 metrekare olan arsada hayata geçirilecek projeye ilişkin bir takım kararlar aldı. İşte o kararlar...

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Al tarafından açıldı.

Hilton İstanbul Maslak açıldı!

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

Somerset Maslak İstanbul tanıtıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maslak 1453 projesinin içerisinde yer alan 165 otel dairesiyle Somerset Maslak İstanbul oteli konutlarını ağırlıyor.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

Altınbaş Holding Maslak No 1'e taşınıyor!

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından Maslak No 1 Office Tower'a taşınıyor. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan AYDAM yerleşecek.

Maslak 1453'ün asgari şirket payı 1.8 milyar TL!

Maslak 1453'ün 1 milyar 627 milyon 715 bin 108.70 TL olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, Ek 11 No.lu Protokole göre artarak 1 milyar 881 milyon 705 bin TL'ye çıktı.

Incon İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Incon İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi, Nihal Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, 55. Sokak'ta açıldı.

Maslak 1453'ün asgari şirket payı 1 milyar 627 milyon TL!

Maslak 1453 projesinin 1 milyar 528 milyon 185 bin 550,10 TL olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri , Ek 10 No.lu Protokole göre artarak 1 milyar 627 milyon 715 bin 108.70 TL'ye çıktı.

istanbul maslak no 1 Haberi

istanbul maslak no 1
Maslak No 1 Projesi'nin havadan videosu için...