03 / 05 / 2024

İstanbul Mecidiyeköy Torun Center asansör kazası

İstanbul Mecidiyeköy Torun Center asansör kazası

Redhack, İstanbul Mecidiyeköy'deki Torun Center'da 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciası üzerine Torunlar GYO'nun Bursa'daki alışveriş ve yaşam merkezi Zafer Plaza'nın internet sitesini hackledi. İşte hacklenen o sayfa...

Torun Center'ın 2022 yıl sonu piyasa değeri resmen açıklandı! İşte o rakam

Torunlar GYO, İstanbul Mecidiyeköy Dikilitaş'taki Torun Center'ın 2022 yıl sonu değerleme raporunu açıkladı. İşte 5 blokluk projenin piyasa değeri...

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Mecidiyeköy'de 4,5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Mecidiyeköy'de yer alan Çarşı Konut Ofis ve Transfer Merkezi vasıflı taşınmaz İstanbul 10. İcra Dairesi Başkanlığı tarafından satışa sunuluyor. Taşınmazın satış bedeli 4 milyon 500 bin lira olarak belirtiliyor.

Demir İnşaat, merkezini Mecidiyeköy'e taşıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'ndeki merkezini Mecidiyeköy'deki Torun Tower'a taşıyacak. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Çok yakında yeni yerimizde faaliyete geçeceğiz" dedi.

Torun Center Mecidiyeköy fiyatlar!

Torun Center Mecidiyeköy fiyatları 675 bin dolardan başlayarak değişiyor. Torun Center'da teslimler hemen yapılıyor...

Torun Center Mecidiyeköy'de 0,70 faizle 120 ay taksit!

Torun Center Mecidiyeköy projesinde 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Torun Center projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Polat Holding'den Mecidiyeköy'de kiralık katlar!

İbrahim Polat Holding, Türkiye'nin en eski müteahhitlik şirketlerinden biridir. Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan Holdingin merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de.

Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosu vatmansız çalışacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Mahmutbey-Mecidiyeköy-Kabataş Metrosu için vatmansız çalışabilen tren setleri alınacak.

Kabataş-Mecidiyeköy Metro Hattı’nın temeli atıldı!

7 kilometrelik 3 istasyonlu Kabataş-Mecidiyeköy Metro Hattı’nın temeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi. Kadir Topbaş, Mecidiyeköy-Kabataş Metrosu’nun Mahmutbey-Mecidiyeköy Metrosu’nun devamı olduğun

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı 2017'de hizmete girecek!

İstanbul'un en yoğun ulaşım noktaları arasında yer alan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy güzergâhına metro geliyor. Hattın temeli dün İBB Başkanı Kadir Topbaş tarafından atıldı.

Mecidiyeköy Kabataş Metrosu hangi hatlarla entegre olacak?

7 kilometrelik 3 istasyonlu Kabataş-Mecidiyeköy Metro Hattı’nın temeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi. Hat işletmeye alındığında 5 noktada hatlar birbirine bağlanacak...

İstanbul Mecidiyeköy Torun Center asansör kazası Haberi

İstanbul Mecidiyeköy Torun Center asansör kazası

İstanbul Mecidiyeköy'deki rezidans inşaatında 10 işçinin feci şekilde yaşamını yitirdiği asansör faciasına tepkiler sürerken Torunlar Holding'e bir darbe de Redhack'ten geldi. 


Torunlar Holding'e ait Bursa'daki Zafer Plaza'nın internet sitesi 'hack'leyen kızıl hackerlar, sayfaya bir de mesaj bıraktı. Bu mesajın bir süre yayında kalmasından sonra siteye erişim tamamen kesildi.


Zafer Plaza'nın ardından yine Torunlar Holding'e ait olan Bursa'daki Korupark Alışveriş Merkezi'nin internet sitesine de erişim kesildi.


Redhack, Zafer Plaza sitesinin "Hakkımızda" bölümüne şu notu yazdı:


"Dünyanızı başınıza yıkanların, saltanatlarını başlarına yıkacağız! Ensenizdeyiz, burjuva adaleti, polisi, savcısı sizi koruyabilir ama halkın adaletinden kaçamayacaksınız!


Bir gün bu halk sokakları hacklediğinde, sizleri yaptığınız o lüks villalar, binalar koruyamayacak!


Bizi bekleyin, unutmayız affetmeyiz uzlaşmayız!


İşçi kardeşlerimiz için, gerekirse biz de canımızı vereceğiz ama onların haklarını da savunacağız!


Yitirdiğimiz arkadaşları saygı, sevgi ve...