18 / 05 / 2024

İstanbul Mehmet İşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Mehmet İşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Mehmet İşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İşler tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım 2013 tarihinde Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde kuruldu

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Oteller Körfez sermayelerinin olabilir!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, turizm sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mehmet Hilmi Güler: Binaların durumunu gözden geçirelim!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Hilmi Güler; Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ilçe belediyelerine çağrıda bulunarak, binaların durumunun gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Tasblock İstanbul Modüler Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasblock İstanbul Modüler Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Betül Öztel tarafından kuruldu...

Mehmet Hilmi Güler'den heyelan açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan ile ilgili açıklama yaptı.

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

MGF Konut Anonim Şirketi kuruldu!

MGF Konut Anonim Şirketi Gürkan İşler, Mehmet İşler ve Ferit Zor ortaklığında 240 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmirli turizmciler Marina istedi!

41. Turizm Haftası'nın açılışı gerçekleştirildi. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler Turizm Haftası'nda açıklamalar yaptı.

Günlük kiralık evlerle ilgili düzenleme memnun etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günübirlik kiraya verilen evler ve apart dairelerle ilgili "Girişimlerimizin sonuç vermesinden dolayı mutluyuz" dedi.

Otelcilerden günlük kiralık ev tepkisi!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun günlük kiralanan mekanlar konusunda çalışmalar yapıldığına ilişkin açıklamasını olumlu bulduklarını açıkladı.

Egeli turizmcilerden Kültürpark projesine destek!

Egeli turizmciler Kültürpark'ın yenilenmesi projesini desteklediklerini açıkladı. ETİK Başkanı Mehmet İşler, Kültürpark'ın "biçilmiş kaftan" olduğunu dile getirdi.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

Günlük kiralık evler mercek altına alınmalı!

EGE Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günlük olarak kiralanan apart daire ve evlerin güvenlik sorunları nedeniyle mercek altına alınması gerektiğine dikkat çekti.

İstanbul Mehmet İşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

İstanbul Mehmet İşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Mehmet İşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İşler tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. İstanbul Mehmet İşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin 500 bin TL'lik sermayesi Mehmet İşler'e ait. 


İstanbul Mehmet İşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İstanbul Mehmet İşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Fatih Mahallesi, 933. Sokak, No:29...