05 / 05 / 2024

istanbul metro arapça öğrenci personel

istanbul metro arapça öğrenci personel

İstanbul Ulaşım A.Ş., yaz tatili döneminde çalışmak üzere İngilizce ve Arapça bilen üniversite öğrencilerini işe alacak. Haziran ve Eylül dönemlerinde çalışmak isteyen üniversite öğrencisi personel adayları başvurularını aşağıdaki linkten yapabilir...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro istasyonu açılıyor...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın, İstanbul Havalimanı-Kağıthane kısmının geçen sene hizmete alındığını açıklayan Uraloğlu, bu senenin ilk çeyreğinde Kağıthane-Gayrettepe kısmını da hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. İşte ayrıntılar...

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

İstanbul Havalimanı Metrosu açılış için gün sayıyor! Türkiye'nin en hızlı metrosu işte bu tarihte açılacak!

İstanbullular tarafından merakla beklenen İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı açıldı!

Mega kent İstanbul'da yapımı tamamlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı törenle hizmete açıldı....

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı. Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.

Flaş! İstanbul'a yeni metro! Tarih açıklandı!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'a yapılacak olan yeni metro hattı için tarih açıkladı. Bakan Karaismailoğlu, Kasım ayında metro hattının açılmasının hedeflendiğini söyledi. İşte detaylar...

İstanbul'da bu yıl 3 yeni metro hattı açılıyor! İşte megakentin yeni metroları...

Cumhurbaşkanı Kararı ile yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredilen hatlardan Sabiha Gökçen Havalimanı, Gayrettepe-Kağıthane-Yeni Havalimanı ve İstanbul Başakşehir - Kayaşehir metro hatlarının bu yıl hizmete alınması planlanıyor. İşte detaylar…

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Kanal İstanbul manzaralı olduğu iddia edilen evler satışa sunuldu!

Bazı internet sitelerinde İngilizce ve Arapça şekilde Türkiye’den ‘vatandaşlık garantili’ konutların pazarlaması yapılıyor. Bu siteler aracılığıyla Kanal İstanbul manzaralı olduğu ileri sürülen projelere de yer veriliyor. 

Suat Sarı'dan İstanbul Havalimanı Metrosu açıklaması!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın İstanbul’da yeni havalimanı için inşa ettiği metro hatlarının yaklaşık 1.5 milyar dolarlık israfa neden olduğunu ileri sürdü. 

istanbul metro arapça öğrenci personel Haberi

istanbul metro arapça öğrenci personel


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Ulaşım A.Ş., Haziran ve Eylül dönemlerinde çalışmak üzere İngilizce veya Arapça bilen üniversite öğrencisi arıyor. 


İngilizce veya Arapça bilen üniversite öğrencilerine yaz tatilinde iş imkanı sunan İstanbul Ulaşım A.Ş., yabancı yolcuların memnuniyetini arttırmak amacıyla, metro ve tramvay hatlarında turistlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde, yolculara yardımcı olması amacıyla Haziran-Eylül dönemlerinde çalıştırılmak üzere yabancı dil (İngilizce, Arapça) bilen üniversite öğrencisi personel alacak. 


İstanbul metro ve tramvaylarında çalışmak isteyen üniversite öğrencileri, 10 soruluk başvuru formunda eğitim durumunu, İngilizce veya Arapça'ya hakimiyet derecesini, ve 09:00-15:00 ile 15:00-21:00 saat dilimlerinden hangisinde çalışmak istediğin belirtecek.


İstanbul Ulaşım A.Ş. iş ilanına başvurmak için tıklayın!


Emre Kulcanay /...