25 / 07 / 2024

istanbul metro ramazan fotoğraf yarışması ne zaman

istanbul metro ramazan fotoğraf yarışması ne zaman

İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından düzenlenen Ramazan temalı fotoğraf yarışmasına son başvuru tarihi 3 Ağustos 2014... İşte İstanbul Ulaşım fotoğraf yarışmasına katılım koşulları ve ödüller...

İstanbul Metro personel alımı yapacak...

İstanbul Metro A.Ş bünyesinde iki  personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda, başvuru şartları neler? Kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi!

İstanbul'da İBB'ye bağlı metrolara ve İETT otobüslerine ramazan düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Buna göre Ramazan boyunca seferler gece 01.00'e kadar devam edecek.

16 Milyon İstanbullu dikkat! Metro seferlerine ramazan planlaması geldi!

Metro Istanbul, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yönetilen, bazı sefer saatlerinin uzatıldığını duyurdu.

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

2022 Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, metro, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde marmaray, şehir hatları vapurları, metro, metrobüs, otobüs (İETT) ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının çalışma durumu belli oldu. Bayram tatilinde toplu taşıma, köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, bedava mı? 

Ramazan kolileri hazır! İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan erzak kolisi 2022 fiyat listesi...

Gıda perakendecileri ve marketler tarafından ramazana özel hazırlanan erzak kolileri, farklı içerikleri ve markalarıyla 99,90 TL ile 349,90 TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarıldı. İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan erzak kolisi 2022 fiyat listesi...

İstanbul metro ağlarıyla örülüyor!

İstanbul’un kangrene dönen trafik düğümünün çözüme kavuşturulması için en büyük atılım, ulaşım alanında gerçekleştirildi ve önceki yönetimin durdurduğu ya da hiç başlamadığı 10 hatta birden raylı sistem inşaatlarına start verildi.

İstanbul metro istasyonlarındaki alanlar kiraya verilecek!

İstanbul'da yer alan metrolarda bulunan ticari alanlar ihaleyle kiraya verilecek. İlk ihale 4 Ağustos'ta yapılacak.

İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlara metro müjdesi!

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları da tam gaz devam ediyor. Peki mega kentte bu yıl hangi metro hatları hizmete açılacak?

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den metro tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne metro inşaatları konusunda tepki gösterdi. 

İstanbul'da hangi metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'a 5 yeni metro hattı geliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da 5 metro hattının inşaatının sürdüğünü açıkladı. İşte o metrolarla ilgili detaylar...

İstanbul'da hangi metro hattı ne zaman açılacak?

İBB yönetimi, geçmiş yıllarda beklenen düzeye ulaştırılamayan raylı sistemleri hızla geliştirmek için düğmeye bastı. İstanbul'da raylı sistemlerin uzunluğu 425 kilometreye ulaşacak. Peki hangi metro hattı ne zaman açılacak? İşte İstanbul'un açılacak metro hatları...

istanbul metro ramazan fotoğraf yarışması ne zaman Haberi

istanbul metro ramazan fotoğraf yarışması ne zaman


İstanbul Ulaşım tarafından kurumun internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;


"Şu anda İstanbul Ulaşım A.Ş.’nin Ramazan temalı fotoğraf yarışmasına katılmak üzeresiniz.


Birazdan anlatacağımız şeyler yarışmanın kısa bir tanıtımı olacaktır. İstanbul Ulaşım A.Ş. olarak sizlerden Ramazan, Raylı Sistemler ve İstanbul temalarının birleşiminden ortaya çıkacak yaratıcı ve etkileyici kareler bekliyoruz. Yarışmamız 15 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.


Yarışmamıza katılmak isterseniz öncelikle Genel Katılım Koşullarının ve Başvuru Formunun yer aldığı dosyayı indirip ; dikkatlice okuyup, doldurmanız gerekmektedir. 


Dosyayı buradan indirebilirsiniz tıklayın


Doldurduğunuz dosyayı ve temaya uygun çektiğiniz fotoğrafları [email protected] adresine gönderiyorsunuz.


Gönderdiğiniz andan itibaren Genel Katılım Koşullarında yazan bütün maddeleri kabul etmiş sayılacaksınız ve başvuru talebiniz iletilmiş olacaktır.

Başvurunuzun tamamlanmasını istiyorsanız İstanbul Ulaşım A.Ş. (Facebook, Twitter, Instagram)...