08 / 05 / 2024

istanbul okullar kar tatili

istanbul okullar kar tatili

İstanbul'da bu geceden itibaren etkili olacağına yönelik uyarılar yapılan kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği alarma geçip gereken tedbirleri aldı.Valilikten yapılan son dakika açıklamasında okullara kar tatili haberi geldi.

İstanbulluların en büyük korkusu deprem! 'Büyük İstanbul depremine karşı hazırlık yapılmıyor' dendi!

Uzmanların son dönemde uyarılarını peş peşe gündeme getirdiği 'beklenen Büyük İstanbul Depremi'ne ilişkin İstanbul genelinde yapılan bir anketle çarpıcı  sonuçlar ortaya çıktı. İşte o sonuçlar...

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

 'İstanbul Depreme Karşı Güçleniyor' raporu 10 maddede tüm detaylarıyla!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi depreme karşı bugüne kadar gerçekleştirdiği projelere ve uygulanacak yol haritasına yönelik 10 maddelik rapor hazırladı.

İBB İstanbul depremine karşı yönetmelik hazırladı: 2 aydır mecliste!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul depremine karşı imar ve güçlendirme yönetmeliği hazırlayıp Meclis’e sunduklarına ancak iki aydır bunun bekletildiğine dikkat çekti. 

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte 5 günlük hava tahmini…

İstanbul’da Aybar Kar Fırtınası bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 9-14 Mart tarihlerinde Aybar Kar Fırtınası, İstanbul’u etkisi altına alacak. Peki Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte detaylar…

İstanbul Valiliği'nden son dakika kar uyarısı! İşte valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararlar…

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 8 madde hâlinde paylaştığı bir dizi önlemler aldı. Valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararda okullar, üniversiteler, özel ve resmî eğitim kurumları 14 Mart’a kadar tatil edildi.

İstanbul’da okullar tatil mi? Okullar ne zamana kadar tatil? Okullar ne zaman açılacak?

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle valilik okullarla ilgili flaş bir karara imza attı. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle merak edilen, ‘’İstanbul’da okullar tatil mi?’’ sorusuyla ilgili net kararı verdi.

Muhalefetin Kanal İstanbul'a karşı olmasının sebebi ne?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında muhalefetin Kanal İstanbul Projesi'ne neden karşı olduğu sorusunun yanıtını kaleme aldı. 

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 9 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki hastaneler satışa çıkarıldı!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa çıkarıldı. 

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'nda 1 arsayı yarın satışa çıkarıyor. 

istanbul okullar kar tatili Haberi

istanbul okullar kar tatili

İstanbul başta olmak üzere yurdun kuzey bölgeleri yeniden soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre, yarın başlayacak kar yağışı, cumartesi günü etkisini artıracak. Kar kalınlığının ise yoğun nüfus barındıran ilçelerde 3-7 cm, TEM’in kuzeyinde kalan bölgelerde ise 15-25 santimetreye ulaşması öngörülüyor.

AKOM'dan yapılan açıklama ile İstanbullu vatandaşlar soğuk ve kar yağışına karşı uyarıldı. AKOM’a göre, bu akşam saatleri itibarıyla İstanbul’da etkili olması beklenen soğuk hava nedeniyle 9 derece civarında seyreden sıcaklıkların hafta sonuna kadar 0 dereceye kadar düşeceği öngörülüyor. Yarın sabah saatlerinden itibaren il genelinde kar yağışı geçişlerinin yaşanacağı tahmin ediliyor. İstanbul’da nüfusun büyük bölümünün yaşadığı E-5’in güneyinde kalan ilçelerde 3-7, Boğaz çevresi ile TEM arasında kalan kesimlerde 5-15, TEM’in kuzeyinde...