17 / 05 / 2024

istanbul osb yatırım 2020

istanbul osb yatırım 2020

Sanayinin önde gelen şehirlerinden İstanbul'da OSB'lere yapılan yatırımlar ve Kovid-19 sonrası gelen talep patlaması enerji tüketimlerini de yükseltti. 15'i Kimyacılar OSB, 11'i İstanbul Tuzla Organize Sanayi'den, 14 tanesi de Anadolu OSB'den olmak üzere toplamda üç OSB'ye 40 yatırım gerçekleşti.

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Tipi tarafından kuruldu.

istanbul osb yatırım 2020 Haberi

istanbul osb yatırım 2020

Sanayi imalatının kalbi olan organize sanayi bölgeleri, Kovid-1 9salgını sürecinde çarkların dönmesinde de önemli bir rol üstlendi. Normalleşme süreciyle beraber talep patlaması yaşayan İstanbul OSB'lerde yatırımların da artması dikkat çeken ayrıntılardan oldu. Yılın genelinde ise İstanbul özelindeki OSB'lerde enerji tüketimleri yüzde 30 azalırken, gelen yeni yatırımlar ve taleplerdeki artışlarla aradaki makasın kapatılması planlanıyor. Dünya'dan Barış Sedef'in haberine göre; diğer taraftan OSB müdürleri finansmana ulaşma, alternatif finansman modelleri ve OSB parsellerindeki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

İTOSB BÖLGE MÜDÜRÜ ÇAĞLAR KAHRAMAN: 

"Toplam büyüklüğü 400 milyon TL'yi bulan 11 yatırım aldık"

Normalleşme sonrasında İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi (İTOSB) olarak İl yeni sanayi tesisi yatırımı aldıklarını ifade eden Kahraman, "Bu kapsamda gerçekleştirilen yatırımların toplam büyüklüğü ise 400 milyon lirayı buluyor. Şu anda OSB'mizde hiç...