09 / 08 / 2024

istanbul otoyol agaçlandırma çalışmaları

istanbul otoyol agaçlandırma çalışmaları

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, karayolu ağaçlandırma çalışmaları kapsamında TEM otoyoluna son iki yılda yaklaşık 1,5 milyon fidan dikerken, 2012 yılında 948 bin, geçen yıl ise 450 bin fidanı toprakla buluşturdu...

Esnafın kamu borçlarında yapılandırma beklentisi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken: "Vergi ve SGK primi borçlarında yapılandırma beklentisi oluştu. Esnaf hiçbir zaman devlete borçlu kalmak istemez ancak kalıcı reformlardan sonra yapılandırmalara ihtiyaç ortadan kalkar." dedi.

HalkBank konut kredisi yapılandırma masrafları!

Kamu Bankalarının yoğun talep gören yapılandırma kampanyası dahilinde HalkBank yüzde 0.99 faiz ile konut kredisi yapılandırma işlemi yapıyor. Peki yapılandırma masraflarına kadar oluyor?

Kredi borcu bulunan büyük ölçekli şirketlere yapılandırma!

Türkiye Bankalar Birliği tarafından  yapılan açıklamada, "Kredi borcu bulunan büyük ölçekli şirketler için Finansal Yeniden Yapılandırma uygulamasına başlanacaktır." ifadelerine yer verildi.

VakıfBank konut kredisi yapılandırma şartları 2019!

VakıfBank yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi yapılandırmaya devam ediyor. Peki VakıfBank’ın konut kredisi yapılandırma şartları neler?

Konut kredisinde yapılandırma için cazip oran yüzde 1,25 ve üstü!

Konut kredilerinde 0,99 vade farkıyla yapılandırma imkanı vatandaşı bankalara yönlendirdi. Birçok vatandaş da kredisini yeniden hesaplatmaya başladı.

Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır?

Kamu bankaları yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi yapılandırmaya başladı. Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır? Yapılandırma yaparken nelere dikkat edilmeli?

Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma faizi ne kadar?

Ziraat Bankası yüzde 0.99 faizli kampanyalı konut kredisinin yanında ayrıca yüzde 0.99’dan faiz oranları ile konut kredisi yapılandırmaya da başladı. Bankanın kampanyalı konut kredisi ve yapılandırma faiz oranları ne kadar?

Konut kredisi yeniden yapılandırma 2019!

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank Ağustos ayından önce kredi kullanan vatandaşlar için düşük faizle yapılandırma indirimi başlattı. Kredi faiz indiriminden sonra kredi sahipleri yapılandırma sürecini merak ediyor. Peki, konut kredisi faiz oranı yapılandırması nasıl hesaplanacak...

Konut kredisinde yapılandırma olacak mı?

Yüksek faiz oranları ile kredi çekenler bankalar tarafından başlatılan 0.99 konut kredisi kampanyası ile yapılandırma müjdesi beklemeye başladı. Peki konut kredisinde yapılandırma olacak mı? İşte tüm merak edilenler...

Kamu bankaları konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Konut kredisinde yapılandırma ne zaman yapılmalı?

Ziraat Bankası’nın faiz indirimi sonrasında 200.000 TL konut kredisi kullanan tüketici 5 ay önceye kıyasla 132.600 TL daha az faiz ödeyecek. Peki güncel faizlerle konut kredisinde yeniden yapılandırma nasıl yapılır?

Doğuş Grubu, 3 banka ile yapılandırma imzası attı!

Kreditör bankalar konsorsiyumunu temsil eden eş lider bankalar ile Doğuş Grubu arasında bir süredir gündemde olan yapılandırma çalışmaları başarıyla tamamlandı...

AVM yatırımcıları yapılandırma istiyor!

AVM'lerde kiralamaların TL'ye dönmesi ve artan finansman maliyetleri yatırımcıları zora soktu. 15 milyar dolar civarında borcu bulunan sektör bankalardan yapılandırma istiyor.

istanbul otoyol agaçlandırma çalışmaları Haberi

istanbul otoyol agaçlandırma çalışmaları

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, karayolu ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Ankara-İstanbul TEM otoyoluna son iki yılda yaklaşık 1,5 milyon fidan dikerken, 2012 yılında 948 bin, geçen yıl ise 450 bin fidanı toprakla buluşturdu.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Orman Genel Müdürlüğü tarafından 2008 yılında başlatılan karayolları ve otoyol kenarlarının ağaçlandırma çalışmalarında toplam 10 bin 907 kilometre karayolu ve otoban kenarı ağaçlandırıldı.


Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında bugüne kadar ise 8 milyon 482 bin fidan toprakla buluşturuldu. 2013 yılında da 2 bin 592 kilometre karayolu kenarında çalışma yapılarak, 2 milyon 692 bin fidan dikildi. Dikilen bütün fidanların bakım ve sulama çalışmaları ise Orman Genel Müdürlüğünce yürütülüyor.


Karayolu ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde TEM otoyolunda son 2 yılda yaklaşık 1,5 milyon fidan dikildi. 2012 yılında 948...