30 / 04 / 2024

İstanbul Özelleştirme kararları

İstanbul Özelleştirme kararları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Başakşehir ve Büyükçekmece'de bulunan 2 gayrimenkulün satışını onayladı..

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Özelleştirme kapsamında şeker fabrikalarına ait taşınmazlarda imar değişikliği!

Özelleştirme kapsamında yer alan bazı taşınmazların imar planı değişikliklerine onay verildi. Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılılar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmaz, için özelleştirme kararı aldı.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Özelleştirme kapsamında 5 ildeki gayrimenkullerin planları karara bağlandı!

Özelleştirme kapsamında yer alan Ankara, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu ve Tokat illerindeki bazı gayrimenkullerin imar planlarına ilişkin değişikliklerin karara bağlandığı açıklandı.

İstanbul Şile'deki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

İstanbul'un Şile ilçesinde yer alan üç taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

İstanbul, Ankara ve Afyon'da özelleştirme kararı!

İstanbul'da iki, Ankara'da iki ve Afyon'da bir taşınmaz hakkında özelleştirme kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Riva'da özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde bulunan 16 bin 652 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar ile üzerindeki binalar özelleştirilecek.

ÖİB'den Ankara Gölbaşı'nda 7 özelleştirme kararı!

ÖİB, Ankara Gölbaşı'nda bulunan 7 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale bilgilerinin yer aldığı özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de..

İstanbul Özelleştirme kararları Haberi

İstanbul Özelleştirme kararları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul'un Başakşehir İlçesi'ne bağlı Hoşdere Mahallesi ile Büyükçekmece İlçesi'ne bağlı Türkoba Mahallesi'nde yer alan iki gayrimenkulün satışını onayladı. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 25 Aralık 2017 Tarihli ve 2017/ÖİB-K-276 ve 277 Sayılı Kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararda şu açıklamalara yer verildi:

"İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, 634 ada, 1 nolu parseldeki 3 bin 823,42 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, 3 milyon 587 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Kemal Bilgingüllüoğlu'na ihale şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Kemal Bilgingüllüoğlu'nun sözleşmeyi imzalamaktan imtiha etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, teminatının İdare lehine irat kaybedilmesine, 3 milyon 586 bin Türk Lirası bedelle ikinci teklifi veren Mehmet Veysel Öğrünç'e ihale şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Mehmet Veysel Öğrünç'ün sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine...