05 / 05 / 2024

istanbul plaj sezonunda neler oldu

istanbul plaj sezonunda neler oldu

İstanbul’un denize olan hasretini sona erdiren Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan plajlar, bu sezonda da 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında tüm İstanbul halkına plaj hizmeti verdi.

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Antalya Kadınlar Plajı yaza açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’nın buluşma noktası Uğrak mevkiinde Ekim ayında temelini attığı “Kadınlar Plajı” yaz sezonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

İstanbul'da plaj temizlik çalışmaları yapılıyor!

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

1977 yılında İstanbul'un plaj sayısı 167'den 17'ye düşmüş!

1977 yılında İstanbul'da 167 plajdan ancak 17'sinde denize girilebilecekmiş. İstanbul Belediyesi, İstanbul sahillerindeki 167 plajdan 150 plaj için ''Burada denize girmek tehlikeli ve yasaktır'' levhaları yazdırmış.

İstanbul plaj sezonu 15 Eylül'de kapanıyor!

İstanbul’un denize olan hasretini sona erdiren Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan plajlar, bu sezonda da 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında tüm İstanbul halkına plaj hizmeti verdi.

İKUP üyeleri İztuzu Plajı'nın özelleştirilmesine karşı eylem yaptı!

Dalyan Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan İKUP üyeleri İztuzu Plajı'nın belediyeden alınarak Dalçev A.Ş.’ye kiralanmasına karşı dün eylem yaptı. Üyeler ellerinde "İztuzu halkındır", "İztuzu özelleştirilemez" yazılı döviz taşıdı.

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 tamamlandı!

Beşiktaş, Lokomotiv Moskova, Milano ve de Al Ahli takımlarının katıldığı Yurtbay Seramik ana sponsorluğundaki İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuva, büyük çekişmeye sahne oldu.

Dalçev A.Ş'den Dalyan İztuzu Plajı açıklaması!

Muğla’nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi’nde bulunan dünyaca ünlü Dalyan İztuzu Plajını işletme hakkını 8 yıllığına kiralayan ve eleştirilere hedef olan Dalçev A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Oruç, basın toplantısı düzenledi.

İstanbul plaj ücretleri 2014!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul plajlarının açılış tarihini ve giriş ücretlerini açıkladı. İşte İstanbul'da 2014 yaz sezonunun başlayacağı ve plajların 2014 yılında açılacağı tarih!.. İşte İstanbul plaj ücretleri 2014!

İstanbul'da ücretsiz plajlar hangileri?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2014 yaz sezonu için İstanbul plajlarına giriş ücretlerini açıkladı!.. İstanbul'da hangi plajlar ücretli? İstanbul'da plaj ücretleri kaç TL? İstanbul'da ücretsiz plajlar hangileri? İşte İstanbul plaj sezonu 2014 açılış müjd

İstanbul plaj sezonu 14 Haziran'da açılıyor!

İstanbul'da plaj sezonu 14 Haziran 2014 Cumartesi günü açılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul plajlarına giriş fiyatlarını açıkladı. İşte İstanbul'da 2014 yılında hizmet verilecek plajlar, verilen hizmetler ve giriş ücretleri...

İstanbul plajları 2014 yaz sezonuna hazır mı?

İstanbul Anadolu yakası plajları hangileridir? İstanbul Avrupa yakası plajları hangileri? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait kaç plaj var? İstanbul plajları 2014 yaz sezonunda deniz suyu analiz sonuçları nasıl? İşte cevaplar...

istanbul plaj sezonunda neler oldu Haberi

istanbul plaj sezonunda neler oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’nün plaj hizmeti verdiği 5 ayrı noktada, her hafta deniz suyu temizlik oranı ölçümleri analiz edildi, gerekli ilaçlamalar yapıldı ve halkın gönül rahatlığıyla denize girebilmesi sağlandı.


Plajlarda halkın deniz mevsimi boyunca güvenle denize girebilmesi için güvenlik ve cankurtaran personeliyle gerekli tedbirler alındı. Plajlarda hijyen ve sağlık açısından gün boyunca görevli personel ekibi tarafından temizlik yapıldı.


Bu yıl Avrupa Yakasında Menekşe ve Güneş Plajları'nda, Anadolu Yakası'nda ise Caddebostan-1, Caddebostan-2 ve Caddebostan-3 Plajları'nda günlük ortalama 30.000 kişi...