19 / 05 / 2024

istanbul plaj yerleri

istanbul plaj yerleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan deniz temizliği ölçümleri Temmuz ayı verileri açıklandı. Rapora göre İstanbul’daki 81 plajın tamamı temiz ve denize girilebilir kriterlerde...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika Marmara depremi açıklaması geldi. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı... Acil bakın...

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika açıklaması! İstanbul'da bu bölgeye dikkat! Riskli yerleri peş peş sıraladı...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika açıklaması! İstanbul'da bu bölgeye dikkat! Riskli yerleri peş peş sıraladı...

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

İstanbul'da mezar yerleri doldu, fırsatçılar harekete geçti!

Türkiye'nin birçok ünlü isminin de defnedildiği Karacaahmet, Zincirlikuyu, Aşiyan, Edirnekapı'daki mezar yerleri doldu. Doluluk sonrası fırsatçılar harekete geçti. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda 17 metrekarelik alanı olan bir kişi burayı 2 milyon liraya satışa çıkardı.

Kanal İstanbul geçtiği yerleri uçuracak!

Güzergahının bugün açıklandığı Kanal İstanbul geçtiği yerleri uçuracak. 45 kilometrelik hattın Küçükçekmece, Arnavutköy ve Başakşehir güzergâhlarında gayrimenkul artışlarının yüzde 50 civarında seyredeceği belirtildi.

İstanbul su kesintisi 11 Şubat 2016 kesinti yerleri!

İstanbul'da 11 Şubat 2016 tarihinde su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor. İşte İstanbul su kesintisi 11 Şubat 2016 kesinti yerleri

İstanbul'da plaj temizlik çalışmaları yapılıyor!

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

1977 yılında İstanbul'un plaj sayısı 167'den 17'ye düşmüş!

1977 yılında İstanbul'da 167 plajdan ancak 17'sinde denize girilebilecekmiş. İstanbul Belediyesi, İstanbul sahillerindeki 167 plajdan 150 plaj için ''Burada denize girmek tehlikeli ve yasaktır'' levhaları yazdırmış.

İstanbul kurban kesim yerleri 2014!

2014 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ ve Kurban Satış ve Kesim Yerleri Listesi yayınlandı. İşte İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında belirlenen kurban kesim alanları...

İstanbul plaj sezonu 15 Eylül'de kapanıyor!

İstanbul’un denize olan hasretini sona erdiren Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan plajlar, bu sezonda da 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında tüm İstanbul halkına plaj hizmeti verdi.

İstanbul plaj ücretleri 2014!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul plajlarının açılış tarihini ve giriş ücretlerini açıkladı. İşte İstanbul'da 2014 yaz sezonunun başlayacağı ve plajların 2014 yılında açılacağı tarih!.. İşte İstanbul plaj ücretleri 2014!

istanbul plaj yerleri Haberi

istanbul plaj yerleri

İstanbul’un yüzülebilir 81 noktasından alınan numuneler toplam koliform, fekal koliform ve fekal streptokok olmak üzere üç farklı kategoride analiz edildi. Yüzme Suyu Kalitesi Yönetmeliği’nde belirtilen su kalitesi ölçeklerine göre değerlendirilen deniz suyunun 81 noktada da temiz ve yüzülebilir olduğu sonuçları çıktı.


81 yüzme alanı dışında, yüzme alanlarını etkileyebilecek, dere-deniz bağlantıları, yağmur suyu kanalı vb. 25 nokta ise “Kirlilik İzleme Noktası” olarak belirlendi.


Yüzme alanları olmayan, olabilecek veya olması muhtemel kirlilik baskısını incelemek veya yüzme suyu kalitesinde ortaya çıkabilecek sorunların takip edilmesi amacıyla belirlenen bu noktalarda da rutin numuneler alınarak analiz ve izlemeler yapılıyor.


Her yaz, yüzme sezonu boyunca (Mayıs- Eylül) 2 haftada bir yapılan analizlerin sonuçları http://bbskbs.istanbulsaglik.gov.tr/denizsuyuanaliz/ halka duyuruluyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin plaj, cankurtaran, güvenlik ve büfe hizmetleri sunduğu plajlar; Avrupa Yakası'nda Menekşe...