01 / 05 / 2024

İstanbul Plus Emlak iletişim

İstanbul Plus Emlak iletişim

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Osman tarafından kuruldu.

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrezzak Elbekur tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

ADRA GYO Halka arz ne zaman? Adra gayrimenkul halka arz kaç lot veriyor, Adra GYO hangi bankada var? 

Borsa İstanbul’a emlak devi bir şirket daha giriyor. Yazlık bölgelerdeki inşaatları ve kaliteli projeleriyle sektörde yer alan Adra GYO talep toplayacağını açıkladı. İşte Adra GYO halka arza ilişkin tüm detaylar...

İstanbul’dan konutunu satan Avrupa yolunu tutuyor! Avrupa için fırsatlar doğuyor!

İstanbul’da emlak fiyatları Avrupa ile yarışır hale geliyor. Hal böyle olunca da T.C vatandaşlarının yurt dışında konut alma eğilimlerinde artış olduğu gözlemlendi. İşte detaylar!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul’da hangi semtler gözde oldu? Hangi binaların fiyatı düşecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler bir anda gündemi değiştirdi. Beklenen İstanbul depremi emlak piyasasını allak bullak etti. Peki değer kazanan ilçeler hangisi, hangi binalar değer kaybedecek? Tüm detaylar haberde.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

İstanbul Plus Emlak iletişim Haberi

İstanbul Plus Emlak iletişim

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Osman tarafından kuruldu.

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. İNŞAAT MALZEMELERİ İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve...